secondary dwdklaslokaal-wijnverpakkingen

DWDklaslokaal: wijnverpakkingen online ontwerpen

maandag 24 oktober 2022

Geef wijn cadeau in een bijpassende chique uitstraling met wijnverpakkingen. Ontwerp online wijnverpakkingen die perfect zijn als relatiegeschenk of voor klanten. Je regelt het zo met de online editor. Onze ontwerper Femke legt je in deze aflevering van het DWDklaslokaal uit hoe je wijndozen ontwerpt waar iedereen blij van wordt.

Wijnverpakkingen samenstellen

Stel allereerst de gewenste wijnverpakking samen. Naast wijndozen kan je ook wijnsleeves, wijnkisten en wijntassen als wijnverpakkingen online ontwerpen. Per product verschilt de minimale oplage. Stel je selectie voor je wijndozen samen. Kies uit vier formaten wijndozen, geschikt van bordeaux tot aan champagneflessen.

Wijndozen online ontwerpen in de online editor

In de online editor kan je makkelijk online ontwerpen: ga aan de slag met kant en klaar patronen en maak wijndozen in een handomdraai. Je hebt de keuze uit meer dan vijftig soorten patronen. De patronen pas je aan naar wens door te klikken op ‘Patroon aanpassen’. Zo kan je ze herkleuren naar je eigen kleurpalet, patronen groter of kleiner maken of roteren. Ook kan je blokken en vormen toevoegen. Op deze vormen kan je een bedrijfslogo plaatsen die je invoegt als afbeelding, of je laat het blok leeg zodat je het kan gebruiken om wijnetiketten op te plakken. Zo springen je wijndozen echt in het oog door een extra dimensie! Wil je meer informatie toevoegen aan de wijndozen? Voeg tekst toe en plaats je informatie over de herkomst van de wijn.

Direct je 3D-voorbeeld ontwerpen bekijken

Sluiten alle blokken van de wijndozen op de juiste manier aan, of maak je een ontwerp met overlap? Bekijk in onze online editor gelijk of je ontwerp goed werkt aan de rechterkant van de ontwerppagina: met het 3D-voorbeeld zie je of alle vlakken goed aansluiten op elkaar, ook als de verpakking is geopend. Lever je ontwerp aan of sla het op als je later verder wil of nog meer ontwerpen wil aanleveren.

Tip: de binnenkant blijft onbedrukt. Wil je hier tekst of afbeeldingen aanbrengen? Ga voor stickers die je ook in jouw speciale eigen maten bestelt.

Nu weet je je hoe je makkelijk wijndozen naar eigen hand kan zetten. Geef wijnen mee in de doos of stop ze in wijntassen. Gegarandeerd dat deze wijndozen iedereen bijblijven!


  1. #Kerst
  2. #Tutorials

Heidi Bakker

is tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl. Overdag onafscheidelijk van haar draadloos toetsenbord, 's avonds van haar vulpen gedoopt in inkt.

Lees meer van Heidi Bakker

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.