Beurswand bestellen: beurswand pop-up

Beurswand bestellen: beurswand pop-up

woensdag 16 november 2016

Videotranscriptie Hallo, ik ben Femke. Welkom bij dit DWDklaslokaal!

In deze video laat ik je zien hoe je onze pop-up magnetic beurswand opzet.

Met de pop-up beurswand zet je in 15 minuten een professionele presentatie op poten. Helemaal zonder gereedschap. Heel gaaf dus voor beurzen maar ook bij presentaties waar je goed voor de dag moet komen.

De pop-up beurswand ontvang je in een industriële, verrijdbare hardcase koffer. Die kan wel tegen een stootje!

In de koffer vind je: 1. Het frame van je pop-up beurswand van geanodiseerd aluminium, 2. Achttien magnetische strips voor het bevestigen van je print, 3. De 5 banen waaruit je print bestaat. Deze banen hecht je later met de magnetische strips op het frame van je beurswand.

De 5 banen van de print zijn ook los te bestellen. Dat maakt de pop-beurswand een heel veelzijdig product!

Als je gekozen hebt voor de optie inclusief verlichting vind je er ook nog twee halogeenlampen, twee voetjes en de bijbehorende voedingskabels bij. Deze lampen vind je onder ‘Accessoires’ op onze site.

Ok, we zijn compleet! Tijd om de beurswand op te zetten.

Leg het frame plat op de grond, met de sticker met daarop: ‘front’ naar voren. Zo dus. Leg het frame plat op de grond, met de sticker met daarop: ‘front’ naar voren. Zo dus. Zorg dat de 4 magneten midden in het frame goed op elkaar aansluiten. Het frame van je beurswand staat nu. We kunnen de print gaan bevestigen. Maak daarvoor eerst de 18 magneetstrips vast op het frame. 12 aan de voorkant en 6 aan de achterkant. Plak nu de prints op de magneetstrips. Je kan van recht naar links werken of andersom. De volgorde maakt niet uit.

Zorg altijd dat de magneten aan de bovenzijde goed op elkaar klikken. En loop de naden even na als je klaar bent, zodat je wand mooi en egaal staat. Heb je de verlichting nog bestelt bij je beurswand? Dan kun je die nu op je beurswand bevestigen. Schuif hiervoor de lampen in de plastic voetjes. De voetjes kun je nu bovenop het scherm plaatsen, precies tussen de twee dwarslatten. Bevestig de voedingskabels aan de achterzijde van de lampen. En knip ze aan.

Helemaal voor elkaar! Jij bent klaar om indruk te maken. Ziet er goed uit toch?

En wil je de pop-wand weer afbreken? Ga dan in omgekeerde volgorde te werk.

De beurswand pop-up bestel je bij Drukwerkdeal.nl in small (252 x 224 cm) en large (301 x 224 cm) formaat!

Ik heb je in deze DWDklaslokaal laten zien hoe je een pop-up magnetic beurswand heel snel opzet en weer afbreekt. Wil je beurswand bestellen? Klik dan op de link in het scherm. En wil je ook nog even checken hoe onze andere beurswanden eruit zien? Kijk dan even naar onze andere filmpjes over de beurswanden met rits en XXL roll-upbanner.

Tot de volgende DWDklaslokaal en vergeet je niet even op ons YouTube-kanaal te abonneren voor meer nuttige tips & tricks!

Bekijk alle video's


  1. #Tutorials
  2. #Beurs
  3. #Marketing

Femke Hopma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Hopma

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.