secondary ek-speelschema

Volg het EK Voetbal met ons speelschema en juich mee

maandag 27 mei 2024

Op het terras, in je onderneming of in de kantine: volg het Europees Kampioenschap voetbal met ons speelschema op de voet. Wil je precies weten wanneer Nederland speelt, of ben je benieuwd naar de uitslagen van andere teams voor de beste voorspelling? Met ons speelschema heb je alle wedstrijden netjes op een rijtje. Download snel je speelschema en hang ‘m op!

Download hier je EK-speelschema! secondary ek-speelschema

De beste plek voor jouw speelschema

Je hebt je speelschema gedownload voor in je café, pub of je terras – maar waar hang of plak je het overzicht op? En waarom zou je het bij één plaats laten? We helpen je op weg met plekken om je EK speelschema zichtbaar te maken. Hoe meer plekken, hoe beter je laat zien dat jij klaar bent om te kijken.

Plaats je speelschema:

  • bij de ingang (houd rekening met de deur)
  • in de buurt van het scherm
  • in de kantine
  • voor de toiletten
  • op stoepborden naast je terras

en meer plekken waar niemand bij jou omheen kan. Tijd om te juichen!

Maak je klaar voor het Europees Kampioenschap in stijl

Laat ook zien voor welk team je bent en personaliseer je vlaggen, sjaals, shirts en meer in onze EK-shop. Bij ons vind je alles om jouw gepersonaliseerde steun te laten zien. Thuis, in het café of op het plein: we hebben de populairste en beste gepersonaliseerde producten op een rijtje gezet. Daarmee steun je niet alleen je team, maar maak je ook reclame voor je zaak!

Bezoek hier onze EK-shop

Klaar voor de kick-off?

Met ons speelschema mis jij geen moment van het EK en met onze EK-shop ben je helemaal in de sfeer. Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een fantastisch toernooi en steun je team naar de overwinning!


  1. #Gratis
  2. #Horeca

Heidi Bakker

is tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl. Overdag onafscheidelijk van haar draadloos toetsenbord, 's avonds van haar vulpen gedoopt in inkt.

Lees meer van Heidi Bakker
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.