BestOf2017-secondary

Het beste van Drukwerkdeal in 2017

maandag 18 december 2017

Het jaar is weer voorbij gevlogen. En terwijl er lijstjes van beste films, liedjes en boeken van 2017 te veel zijn, komt er toch nog één bij. Het allerbeste van ons 2017! Niet gebaseerd op wat wij leuk vinden, maar gebaseerd op wat jullie het meest bekeken, gelezen, geliket en gedeeld hebben. Dankjulliewel voor het mogelijk maken van al deze leuke momenten en tot volgend jaar!

De drie beste #Printhacks van 2017

Slimme drukwerkoplossingen voor alledaagse problemen, daar draait het om bij onze #Printhacks. Van een hoofd op sterk water tot tapijten die blijven plakken. In 2017 zijn er heel wat gekke #Printhacks uit de hoge hoed gekomen. We zetten de drie best gelezen #Printhacks nog een keer voor je op een rij. Heb jij een idee voor een #Printhack in 2018? Daag ons uit en deel hem met ons!

De overtreffende trap

Verhuizen of verbouwen, daar komt heel wat bij kijken. Denk aan het inrichten van je woning of kantoor, het interieur afstemmen op de Pinterest collages die je de afgelopen maanden hebt verzameld. Een van de grootste klussen? De traprenovatie. Je trap renoveren was nog nooit zo makkelijk!

blog-Visuals-trapvertising1

3D wanddecoratie

Je kent vast wel iemand die haar muur beschilderd heeft met een inspirerende tekst. Of een stel dat de muren van hun babykamer omgetoverd heeft tot kinderparadijs. Maar die inspirerende tekst of toffe muurschildering blijft niet voor altijd leuk. De oplossing? 3D wanddecoratie van Doming stickers

Kinderkamer

Plafondversiering voor je systeemplafond

We brengen er meer tijd onder door dan onder de blauwe lucht. En in geval van wanhoop kijken we er verwachtingsvoller naar dan naar ons geluksarmbandje. Het systeemplafond. Maak er iets moois van met versiering voor je systeemplafond!

Plafondversiering-systeemplafond featured3

De social media top 5

In 2017 hebben wij onszelf meerdere malen overtroffen op Social Media. En dat hebben wij aan jullie te danken! Zonder jullie likes, shares en comments hoeven wij geen moeite te doen om te posten. Dit vonden jullie afgelopen jaar onze leukste content.

1 April

Ook bij ons zijn de flauwe 1 april grappen inmiddels traditie geworden. Bekijk hoe het er bij ons aan toe ging in 2017. En wees op je hoede volgend jaar!

Embedded content: https://www.facebook.com/drukwerkdeal/videos/1377322148973655/

Dat kan anders

Als de zon begint te schijnen komt de buitenreclame tot leven. Buitenreclame kan veel voor je zaak betekenen! Robin trok Deventer in, op zoek naar drukwerk dat anders kan.

Embedded content: https://www.facebook.com/drukwerkdeal/videos/1435072116531991/

Jijzelf gemaakt van Re-board

Af en toe delen we dingen van andere mensen. Gewoon omdat ze zo goed zijn en een kleine link hebben met drukwerk. Wie kan deze maandag wel gebruiken?

Embedded content: https://www.facebook.com/manmanmagazine/videos/1900467683553017/

25.000 Facebookvolgers

Op 6 september 2017 hebben we de magische grens van 25.000 Facebooklikes bereikt. Voor jullie allemaal nog 1 keer: BEDANKT!

Embedded content: https://www.facebook.com/drukwerkdeal/videos/1532098736829328/

Het hondenhok van Boris

Van drukwerk naar architectuur. Robin trok naar het hoge noorden om jou te laten zien wat je allemaal kan met drukwerk. En voor de verjaardag van hond Boris!

Embedded content: https://www.facebook.com/drukwerkdeal/videos/1313871918652012/

Laat zien wie je bent

In 2017 gaven wij elke maand € 100,- drukwerktegoed weg aan de winnaar van de actie #LZWJB. Je bestelt drukwerk bij ons, maakt hier een foto van, post de foto op social media met #laatzienwiejebent en win. Wij kiezen vier genomineerden uit per maand waar onze volgers daarna op stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen wint die maand € 100,- drukwerktegoed. Hier een aantal parels uit 2017.

BestOf2017-featured

Drukwerkdeal in het nieuws

Tot slot blikken we terug op een aantal spraakmakende momenten van 2017. Althans, het was spraakmakend genoeg om opgepikt te worden door de wijde wereld van het internet.

Rotterdamse student scoort met poster tegen nepacceptatie homo's

In april werden wij via social media benaderd om Ricardo Abbaszadeh te steunen in zijn strijd tegen de nepacceptatie van homo's. Wij hebben de door Ricardo ontworpen poster gedrukt en deze voorzien van de #laatzienwiejebent. Het resultaat en de aandacht die Ricardo zijn statement kreeg was verbluffend. Lees het volledige verhaal in het artikel van het AD. Wil jij de poster graag nog ontvangen? Laat het weten in reactie op dit blog!

downloadrico

Onze eigen en nieuwe productielocatie

Drukwerkdeal.nl gaat flink investeren. Op 1 oktober openen we een nieuwe faciliteit: Drukwerkdeal Production. Als locatie is gekozen voor Deventer, waar ook het kantoor en een textieldrukkerij van Drukwerkdeal.nl zijn gevestigd.

Met de plannen leggen we een belangrijke basis voor onze groeidoelstellingen voor de komende jaren. “Om die te halen moeten we blijven investeren. Met name onze klanten zullen van de uitbreiding profiteren,” zegt Haico Meijerink, CEO bij Printdeal, het moederbedrijf van Drukwerkdeal.nl.

Meijerink: “Dit is vooral een investering in groei, kwaliteit en flexibiliteit. Om te blijven groeien moeten we verder gaan dan anderen. Zakelijke online shoppers, een groot deel van onze klanten, willen precies weten wat ze krijgen, wanneer ze het krijgen en hoeveel ze ervoor betalen. Alleen met een service die elke keer weer de verwachtingen overtreft krijg je het voor elkaar dat mensen je aanbevelen aan anderen, de beste vorm van reclame.”

Tot 2018!

Wij wensen jullie allemaal natuurlijk fantastische feestdagen en een mooie jaarwisseling. In het nieuwe jaar gaan we nog harder werken aan de leukste en handigste drukwerkgerelateerde content. Heb jij suggesties, vragen, ideeën, opmerkingen of gewoon bemoeizucht, laat het ons dan vooral weten!


  1. #Marketing
  2. #Producten & Materialen

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.