loud-motorcycles-secondary

Stoer design: het T-shirt van Michelle (LOUD motorcycles)

woensdag 1 maart 2017

Michelle van Heuvelen-Ruitenberg is designer en getrouwd met Renzo van Heuvelen, eigenaar van LOUD motorcycles. Michelle doet al het design voor LOUD, en liet bij Drukwerkdeal.nl een stapel stoere T-shirts drukken. Die gaan in Putten inmiddels als zoete broodjes over de toonbank. Stoer design heeft bij ons altijd een streepje voor, daar wilden we dus wel wat meer over horen!

stoer-design-van-michelle-loud-motorcycles

Hey Michelle, gaaf shirt! Waarom een eigen T-shirt maken?

“Dank je! Het leuke met een zaak als LOUD is dat je er heel veel kanten mee uit kan. We vonden het gaaf om iets anders te doen in de shop. Dus meer dan alleen de werkplaats en de sales. Het is tof als mensen ook een shirt kunnen aantrekken van LOUD, toch? Als je uitgaat, of een biertje gaat drinken met je vrienden.”

loud-motorcycles-eigen-t-shirt-maken

Vertel eens iets over het ontwerp?

“Ik kwam al best wel snel uit bij zwart-wit, dat past gewoon wel erg goed bij het Harley-wereldje. En het moest echt een stoer karakter krijgen, dus ruig maar toch strak, en een beetje minimalistisch. Niet te veel poespas. Ik had echt een beeld voor ogen van energie, motoren, stoer. Vervolgens ben ik een beetje schetsjes gaan maken, fontjes zoeken die er mooi bij passen… En we hadden al die tekeningen van die motoren op de website. Die wilde ik consequent doorvoeren op de shirts.”

En? Al reacties?

“Ja! Wat we vaak horen is: stoere huisstijl, stoere shirts! En ja ze worden best wel goed verkocht, dus ik denk dat ze gewoon prima in de smaak vallen. Ik hoop dat we er nog veel meer kunnen maken. Het lijkt me gaaf om een hele kledinglijn op te bouwen, dus echt een LOUD kledinglijn. Dat het echt een eigen brand wordt, dat lijkt me gaaf!”

t-shirts-bedrukken-met-stoer-design


  1. #Klanten
  2. #Design

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.