secondary JustRussel

Louis van Just Russel: “We willen productkwaliteit ook doorzetten in ons drukwerk.”

donderdag 4 juli 2024

Wie een hart heeft voor huisdieren, heeft wellicht al gehoord van Just Russel. Deze Gentse startup levert gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding aan huis in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Hun innovatieve benadering en persoonlijke touch maken hen uniek. "We willen productkwaliteit ook doorzetten in ons drukwerk," zegt Louis, co-founder van Just Russel.

Wie ben je en wat doen jullie?

"Ik ben Louis, co-founder van Just Russel. Bij Just Russel maken we gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding die aan huis wordt geleverd. We willen de manier waarop je voor je huisdier zorgt veranderen en hebben een sterke focus op preventieve gezondheid. Zo zorgen baasjes beter voor hun huisdier."

Louis-Just-Russel

Kun je iets vertellen over de missie van Just Russel en hoe jullie zijn ontstaan?

"Vier jaar geleden kwamen vier vrienden met een passie voor ondernemen en huisdieren samen. We zagen drie grote problemen in de markt: tot 60% van de huisdieren heeft overgewicht, er is weinig innovatie van grote merken, en er is veel verwarring bij klanten door het brede aanbod van huisdierenvoeding. Dit inspireerde ons om Just Russel op te richten, met als missie de manier waarop je voor je huisdier zorgt te veranderen. We focussen sterk op preventieve gezondheid en willen baasjes in staat stellen beter voor hun huisdier te zorgen. Door een eenvoudige quiz met tien vragen kunnen klanten een gepersonaliseerd voedingsplan voor hun huisdier krijgen. De naam en foto van het huisdier staan zelfs op de zak".

blogbeelden JustRussel-2

Wat zijn de belangrijkste doelen en waarden van Just Russel?

"Ons doel is om het makkelijker en beter te maken voor baasjes om voor hun huisdier te zorgen. Onze kernwaarden zijn een data-gedreven aanpak, gebruiksgemak voor de klant, en een focus op preventieve zorg in plaats van curatieve zorg. Dit betekent dat we werken aan oplossingen die helpen gezondheidsproblemen bij huisdieren te voorkomen in plaats van te behandelen."

blogbeelden JustRussel-3

Hoe ziet een Just Russel pakket eruit en welke rol speelt Drukwerkdeal.nl hierin?

"In het pakket vind je de gepersonaliseerde voeding van je huisdier, een voedingsplan, een handige maatbeker, een welkomstboekje en kaartjes waarmee tevreden klanten beloond worden wanneer ze ons doorverwijzen aan vrienden of familie. Voor al ons drukwerk werken we samen met Printdeal.be We bestellen een breed scala aan drukwerk, waaronder flyers, posters, totebags, welkomstboekjes en spandoeken. Ook onze iconische bliksem in di-bond komt van Drukwerkdeal.nl."

blogbeelden JustRussel-4

Waarom hebben jullie voor Drukwerkdeal.nl gekozen en hoe bevalt de samenwerking?

"We geloven in de kracht van digitalisatie en technologie om het leven van klanten makkelijker te maken en die missie herkennen we ook bij Drukwerkdeal.nl. Drukwerkdeal.nl biedt gebruiksgemak, een breed aanbod, snelle service en houden zich altijd aan de levertermijnen. Onze verwachtingen waren een correcte prijs, snelle service en gebruiksgemak, en deze zijn zeker waargemaakt en zelfs overtroffen. We hebben een fijn contact en goede samenwerking met Drukwerkdeal.nl."

blogbeelden JustRussel-6

Hoe belangrijk is de kwaliteit van drukwerk voor Just Russel en hoe draagt Drukwerkdeal.nl hieraan bij?

"We zetten sterk in op de productkwaliteit van onze voeding en dit willen we ook doorzetten in ons drukwerk. Klanten moeten ons vertrouwen, omdat we voeding voorzien voor hun geliefde huisdieren. Juist daarom is de kwaliteit van ons drukwerk van groot belang. Drukwerkdeal.nl helpt ons dit te realiseren. Het gebruiksgemak van het platform, het brede aanbod en de snelle levertijden zijn voor ons heel waardevol. Flexibiliteit en snelheid zijn belangrijk in een snelgroeiende startup, en het helpt enorm dat we bij last-minute situaties of problemen op Drukwerkdeal.nl kunnen rekenen."

blogbeelden JustRussel-5

Wat betekent het voor jullie om de titel 'Beloftevolle KMO van het Jaar' te winnen?

Als jonge startup is dit een enorme eer. Het is een erkenning van ons harde werk en een teken dat we op de goede weg zijn. Het motiveert ons om nog beter te worden en continu te innoveren.

De KMO van het Jaar is een prestigieuze ondernemersaward die ambitieuze en innovatieve KMO-ondernemers eert die boven het maaiveld uitspringen. De kandidaten worden beoordeeld op belangrijke ondernemersthema’s. De beloftevolle KMO van het jaar wordt provinciaal georganiseerd. Het winnen van deze award motiveert het team van Just Russel om onze hoge standaard te blijven nastreven. Wil je meer weten over Just Russel? Bezoek dan hun website, hun Facebook, hun Instagram, hun YouTube of hun TikTok.


  1. #Klanten
  2. #Producten & Materialen
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.