Zelf verdagskaart ontwerpen secondary

Zelf een verjaardagskaart ontwerpen: 11 creatieve designs om direct mee aan de slag te gaan

maandag 5 oktober 2020

Dat kun je wel zien dat zijn wij! Drukwerkdeal.nl bestaat dit jaar 15 jaar. En om dat te vieren hebben we verschillende leuke goodies voor je klaargezet. Om te beginnen: deze 11 creatieve InDesign-templates voor verjaardagskaarten. Met de complimenten van onze designer Femke! Handig voor als je even geen inspiratie hebt, of gewoon wat leuke patronen zoekt om verder mee te werken. Zelf een verjaardagskaart ontwerpen was nog nooit zo makkelijk! Download de templates los door te klikken op de links onder de afbeeldingen en open ze vervolgens in Adobe Indesign. Of scroll naar beneden voor een zipfile met alle templates. Succes!

1. Verjaardagskaart nineties

Leuk voor dertigers: deze nineties verjaardagskaart. Dit template met een typisch nineties-font en een patroon in pastelkleuren neemt je weer helemaal mee naar de tijd van Baywatch, 2 Unlimited en de sneakers van British Knights.

Download InDesign-template.

Template verjaardagskaart nineties

2. Verjaardagskaart ananas

Niks schreeuwt ‘carefree’ meer dan een lijpe ananas. Mét zonnebril en feestmuts, natuurlijk. Dit template is bijzonder geschikt voor zomerse types én bad hair days!

Download Indesign-template

Template verjaardagskaart ananas

3. Verjaardagskaart bloemen

Met een bosje bloemen voor de jarige sta je nooit voor schut. En doe je er ook nog dit leuke kaartje bij? Dan weet je zeker dat je punten scoort. Vrolijk en ook een beetje sprookjesachtig.

Download Indesign-template

Template verjaardagskaart bloemen

4. Verjaardagskaart ballon

Een lekker minimalistisch design, deze verjaardagskaart. Kijk hoe het touwtje van de ballon terugkomt in het font! Deze kaart is voor feestvarkens die een subtiele en gebalanceerde stijl wel kunnen waarderen.

Download Indesign-template

Template verjaardagskaart ballon

5. Verjaardagskaart cupcake

Geen verjaardag is compleet zonder cupcakes. Wel oppassen, want het blijft er nooit bij één! Is de jarige job iemand die graag bakt? Kies dan dit vrolijke template. Speciaal voor zoetekauwen!

Download InDesign-template

Template verjaardagskaart cupcake

6. Verjaardagskaart make-a-wish

Je bent nooit te oud om de kaarsjes uit te blazen op je verjaardagstaart. Alleen al daarom laat dit template niks te wensen over.

Download InDesign-template

Template_verjaardagskaart_maw

7. Verjaardagskaart cadeau

Weet je nog hoe spannend verjaardagen waren toen je nog maar net boven de tafelrand uitkwam? Dit template neemt je weer een klein beetje terug naar dat gevoel. Leuk voor groot en klein!

Download InDesign-template

Template verjaardagskaart cadeau

8. Verjaardagskaart feestmuts

Een spetterend design in trendy pastelkleuren. Met een feestelijk lettertype dat een beetje doet denken aan handlettering. Mien waar is mijn feestmuts?

Download InDesign-template

Template verjaardagkaart feestmuts

9. Verjaardagskaart monster

Ik weet wat ik voor mijn verjaardag wil: zo’n schattig harig monstertje. Kijk die oogjes! Een design om te knuffelen. Toch?

Download InDesign-template

Template verjaardagskaart monster

10. Verjaardagskaart zigzag

Opnieuw een beetje een throwback naar de nineties: deze verjaardagskaart met feestelijk zigzagpatroon. De speelse lijnen en fonts geven dit template een gezellige, retro uitstraling.

Download InDesign-template

Template verjaardagskaart zigzag

11. Verjaardagskaart retro

3D-letters zijn terug met een vengeance. In dit template vormen ze een mooi contrast met het oranje patroon in de achtergrond. Ga lekker overboord met dit strakke strakke en moderne template!

Download InDesign-template

Template verjaardagskaart retro

Ben je een beetje in de gloria van deze feestelijke templates? We hopen natuurlijk van wel. En we zijn benieuwd wat welke mooie dingen je er allemaal mee maakt. Laat het ons zeker even weten door je creatie te plaatsen op Instagram of Twitter met #laatzienjebent. Wil je alle templates in één keer downloaden? Dat kan hier.

Lang zullen we leven!


  1. #Design
  2. #InDesign
  3. #Templates

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.