Zakelijke-kerstkaart-secondary

Wat zet je op een zakelijke kerstkaart? Dit zijn de origineelste ideeën

donderdag 8 november 2018

Per jaar gaan er alleen in Nederland al zo’n 12,5 miljoen kerstkaarten op de bus. Jaar in, jaar uit. Dat betekent dat al je mogelijke kerstwensen de revue wel passeerden. Een beetje originaliteit is wel geboden! Je zakelijke kerstgroet komt immers het lekkerst over als het er vanaf spat dat je moeite hebt gedaan. Weet de ontvanger veel dat wij tien originele tips voor je op een rij hebben gezet ;)

Je zakelijk kerstgroet persoonlijk maken

Je wil het ontvangen van een kerstkaart toch een beetje magisch maken. Bezorg je relaties een glimlach met humor en wek sympathie met persoonlijkheid. Hoe je dat doet op een kerstkaart? Haak in op de business van je relaties of juist op die van jouzelf.

Kerstkaart-gerst

 • Singlebells, singlebells, single all the way (datingsites)
 • Fleece Navidad (kledingwinkel)

Kerstkaart-Fleece

 • Gelukkig nieuw haar (kapper)
 • De beste mensen voor 2019 (uitzendbureau)
 • Fijne gerstdagen! (brouwerij)

Kerstkaart-single

Zakelijke nieuwjaarswensen en kerstgroetjes

Verstuur jij zakelijke kerstkaarten? Denk dan goed na over het doel van je kaart. Wil je de beste zakelijke nieuwjaarswensen uiten? Bedanken voor een goed jaar? Of je belangrijke relaties een winstgevend 2019 wensen? Wat je doel ook is, zorg ervoor dat het goed terug te lezen is op originele wijze!

download-pagina

Laat zien wie je bent

Maak je kerstkaart lekker persoonlijk en origineel met je eigen personeel. Zet een foto van het hele team op je kerstkaart. Zo krijgt je organisatie een gezicht en de persoonlijke aandacht valt altijd in de smaak.

 • Een fijne kerst en een winstgevend 2019 namens het hele team!

Kerstkaart-team

Inhaken met een cadeautje

Een origineel relatiegeschenk dat gepaard gaat met je kaartje is natuurlijk de perfecte combinatie. Geef een sprekend relatiegeschenk cadeau, iets waar geluid uitkomt zoals bedrukte oordoppen of een bluetoothspeaker! En de tekst voor je kaartje?

 • Bedankt voor de klinkende samenwerking
 • Er zit muziek in 2019

Kerstkaart-wijn

Kerst en licht zijn nauw verbonden. Dat is de uitgelezen kans om met een lichtgevend relatiegeschenk een pakkende kerstkaart te versturen. Zo maak je van een afgezaagde tekst ineens iets origineels. Stuur een bedrukte zaklamp als relatiegeschenk! En de tekst voor je kaartje?

 • In deze donkere dagen van het jaar, staan wij nog steeds voor je klaar
 • Lichtjesfeest: dat is kerst het allermeest

#Laatzienwiejebent

Heb jij een fantastisch design voor je kerstkaarten staan? Misschien heb je dit blog niet eens nodig en kom jij zelf nog veel origineler. Deel het met de wereld! Laat ons je ontwerp zien en win een Wacom! Post een foto van je kerstkaart op social media. Voeg er #Laatzienwiejebent aan toe en maak kans op de droom van elke designer: een gratis Wacom!

Nog een kleine feestdagentip: leen geen geld van een elf deze feestdagen, ze schieten altijd tekort.


 1. #Design
 2. #Producten & Materialen

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.