Printhack24 secondary

Printhack: je eigen ideeënbus maken

vrijdag 16 februari 2024

Binnenkort sta je met jouw bedrijf op een beurs. Aan jou de taak om je zaak goed te verkopen. Jij hebt natuurlijk talloze ideeën van hoe je dit gaat aanpakken. Het belangrijkste is dat je je onderscheidt van de vele andere bedrijven en naar huis gaat met leads. En wat is er voor toekomstige klanten nou leuker dan de kans om iets te winnen? Versterk je klantenbinding met deze printhack !

Actiedoos voor je loting

Zoek je een manier voor meer klantenbinding? Probeer een winactie! Zet een box neer waar klanten hun bonnetjes, volle stempelkaarten of visitekaartjes in kunnen doen. Met deze manier heb je een krachtige manier van klantenbinding door een simpele aanpak. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een actiedoos waar je logo op staat, prijzen om te winnen en je aankondiging op flyers en posters. Met een heldere einddatum kort in de toekomst weet je zeker dat mensen extra hun best doen om hun gegevens achter te laten.

bus-pizza

Ideeënbus op kantoor

Daarnaast zijn er nog meer manieren waarop je zo’n ideeënbus kan inzetten. Misschien heeft die ene stille werknemer wel hét idee waardoor jouw omzet omhoog schiet. Zet daarom eens een ideeënbus neer op kantoor. Hier kan iedereen zijn of haar ideeën of opmerkingen indoen. Deze ideeën en opmerkingen bekijk en bespreek je dan op een vast moment in de maand. Zo voelen jouw werknemers zich gehoord, en kom je misschien wel tot geniale inzichten die je anders was misgelopen. Iedereen blij, toch? Het gebruiken van zo’n box is dus heel handig. Daarbij is het ook nog eens heel simpel. Je kunt namelijk heel makkelijk zelf je eigen ideeënbus maken!

Ideeënbus maken: Wat heb je nodig?

Printhack24 featured-nodig Het enige wat je nodig hebt is een re-board kubus en een stanleymesje. Met dit mesje snij je een gleuf in één van de zijden van de doos, groot genoeg om er opgevouwen papiertjes in te doen. Nu is je box klaar voor de inzendingen van jouw nieuwe klanten!

Personaliseer je box

Printhack24 featured-result Als je de box gebruikt voor acties, hem meeneemt naar een beurs of op welke andere plek dan ook buiten jouw kantoor gebruikt, is het wel zo handig als mensen kunnen zien dat de box bij jouw bedrijf hoort. Gelukkig helpen we je daarmee. Het uiterlijk van de doos ontwerp je namelijk helemaal zelf. Zet je logo erop, een slogan, een winactie: het is allemaal aan jou.

Dus: wil jij een betere relatie met je klanten en je werknemers? Wil jij de leukste acties organiseren en zo honderden nieuwe klanten binnenhengelen? Wil jij de beste sfeer op de werkvloer? Doe jezelf, je klanten en je werknemers dan een plezier een plaats een ideeënbus!


  1. #Design
  2. #Producten & Materialen

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.