secondary 9x-originele-menukaart

Originele menukaart voorbeelden waar jij je vingers bij aflikt

dinsdag 6 februari 2024

Boost de omzet van je café tot hotel met originele menukaarten waarbij jij je vingers aflikt. Met onze drie menukaart voorbeelden heb jij voor iedere week van het jaar inspiratie!

Je luxe all-day breakfast menukaart voorbeeld

Verander je kleinste kaart van koffie to-go tot aan all-day breakfast in een luxe ogende menukaart.

afb 9x-originele-menukaart-luxe

Onze tip: fotografeer je eten plat van boven en zet je hardlopendste items zo groot mogelijk op de kaart. Zijn dat je croissants, koffie of een stomend hete chai latte? Laat je beste aanbod snel in jouw stijl zien. Neem vooral de ruimte en pak uit met je ontwerp. Speel met typografie, kleuren en vormen en maak zelfs van je kleine menukaart een feestje.

Snel bestellen van je overzichtelijke barmenu

Wie reuzetrek heeft wil snel kunnen bestellen van je menukaart. Houd daarom je barmenu simpel en heel overzichtelijk met grote balken en teksten.

afb 9x-originele-menukaart-gezellig

Geef met grote afbeeldingen aan wat op je menu staat, uiteraard met de ingrediënten en natuurlijk de prijs. Heb je speciale items waar je meer voordeel uit wil halen? Zet deze bovenaan of extra groot op je kaart, of plaats ze in een kader met een eigen kleur. Je goedkopere items bied je kleiner aan.

Romantisch tafelen doe je met deze menukaart

Staan service en sfeer bij jou bovenaan? Laat het ook zien op je menukaart. Pak uit met zwierige typografie, maar benoem je gerechten en eventuele alternatieven bondig.

afb 9x-originele-menukaart typografiejpg

Waarom? Zo vraagt je klant aan jou wat de beste keuze is en kan jij schitteren met je expertise. Met jouw snelle bediening en kennis bezorg jij je klanten samen met je menukaart de beste ervaring.

Aan de slag met menukaarten

Maak ook simpel en snel je menukaart met onze online editor. Stel op deze productpagina je menukaart samen en kies voor “Online Ontwerpen”. In de online editor kan je bij “Vormen” gebruik maken van kant- en klare vormen voor eten, drinken en meer. Vul ze aan met je eigen foto’s, bekijk het resultaat van je menukaart gelijk in 3D en druk op "Aanleveren" zodra je menukaart perfect is.

Welke van deze 3 menukaarten neem jij als inspiratie? Ga hier direct aan de slag!


  1. #Horeca
  2. #Design

Heidi Bakker

is tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl. Overdag onafscheidelijk van haar draadloos toetsenbord, 's avonds van haar vulpen gedoopt in inkt.

Lees meer van Heidi Bakker
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.