secondary bierviltjesV3

Oranje boven: 3 gratis templates voor je bierviltjes op Koningsdag!

dinsdag 9 april 2024

Binnenkort is het Koningsdag en wij durven wel te gokken dat er flink geproost wordt op de verjaardag van ons staatshoofd. Als jij op jouw terras of je horecagelegenheid je gasten ook graag een feestelijk drankje inschenkt, trakteren wij je vast op een feestelijke freebie: drie gratis templates voor je bierviltjes!

Koningsdag is een feestje voor jong en oud. Daar houden we rekening mee met deze viltjes. Want of het glas nu vol is of toe aan de volgende ronde: met deze viltjes vermaken je gasten zich zeker.

Gratis template 1: Koningsdag Bingo!

blog-bierviltjes-bingo In het oranje feestgedruis kijk je je ogen uit. Niet alleen om de aankleding van je stad of dorp, ook de voorbijgangers mogen er zijn. Van strak gilet tot fleurige jurk: kruis ze allemaal af op deze bingokaart.

Download gratis template 1

Gratis template 2: oranje woordzoeker

blog-bierviltjes-zweedsepuzzel Gun je oren en je ogen even rust, zoek een kalm hoekje op en pak er een pen bij. Met deze oranje woordzoeker maak je even pas op de plaats en speur je op je gemak naar alle dingen die Koningsdag zo leuk maken.

Download gratis template 2

Gratis template 3: de koninklijke gespreksstarter

blog-bierviltjes-koningzijn Je kent het vast: ook al ben je met nog zo’n leuke groep op pad, soms valt het gesprek even stil. Voorkom dat iedereen in een reflex naar zijn telefoon grijpt en pak dit viltje met vrolijke vragen. Voor je het weet zit de sfeer er weer in!

Download gratis template 3

In jouw zaak loopt het straks storm op Koningsdag. We proosten erop dat het een vrolijk feest wordt!


  1. #Templates
  2. #Events
  3. #Design
  4. #Gratis
  5. #Horeca

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.