secondary-kerstruien

Je eigen kersttrui ontwerpen met 12 gratis templates

maandag 7 november 2022

Een eigen kersttrui ontwerpen uit gekkigheid of voor de sfeer: was dat maar simpel! Goed nieuws: je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van snel en makkelijk je eigen kersttrui ontwerpen. Voor jou hebben we twaalf gratis templates zodat je makkelijk aan de slag kan met je eigen kersttrui.

Hoe gebruik je een template voor kersttruien?

 1. Ga naar de kersttruien pagina in onze kerstshop.
 2. Kies een van de twaalf gratis templates.
 3. Selecteer de kleur kersttrui die het best past bij je gekozen ontwerp.
 4. Vul je maat en oplage in. Onze kersttruien vallen comfortabel groot! Twijfel je over de maat? Klik op het tabblad ‘Maattabel’ voor de maten van de sweater unisex.
 5. Bevestig het aantal kersttruien en de prijs.
 6. Ga naar ‘Ontwerpen’. Je komt nu terecht in onze online editor.
 7. Voeg een extra achtergrondkleur toe, een foute foto, je eigen tekst of voeg extra elementen toe. Ook kan je bestaande elementen kopiëren. Je kan helemaal los!
 8. Bekijk het voorbeeld wat je net hebt gemaakt: zo weet je zeker dat de perfecte kersttrui jouw kant op komt.
 9. Lever je eigen ontwerp aan en voor je het weet is je sfeermaker binnen.

Ben je benieuwd met welke twaalf gratis templates je een kersttrui kan ontwerpen? We hebben alle templates hier voor je op een rijtje gezet.

Ho-ho-ho & Xmas calories

Een foute kersttrui ontwerpen is zo gedaan met deze feestende kerstman. Houd jij even zijn biertje vast? Voor wie minder feest en liever eet is de Xmas calories kersttrui op de buik geschreven. Gelukkig vallen de truien lekker ruim!

afb-kersttruien-set1

Skateboard & Christmas deer

Ben je klaar met de kerstman op een arrenslee? Tijd om een kersttrui te ontwerpen met een kerstman op een skateboard! Ga voor het Christmas deer template voor een eigentijdse variant op het rendier.

afb-kersttruien-set2

Santa’s Party & Cookies

Wat is leuker dan een kersttrui ontwerpen voor al je collega’s? Met Santa’s Party maak je zo voor tientallen mensen de perfecte kersttrui voor op de komende kerstborrel. Voor je collega’s met humor pas je de Cookies kersttrui aan en geef je ze een charmante kerstwens op een kersttrui.

afb-kersttruien-set3

Snowman & Christmas tree

De kersttrui die je wil laten maken heeft een sneeuwpop en je favoriete bekende(n)! Wie of wat plaats jij in het fotoframe? Maak het hoe dan ook samen gezellig deze Kerst met vrolijke kerstbomen en zoete zuurstokken op kersttruien.

afb-kersttruien-set4

Polar bear & Christmas car

De perfecte familievriendelijke kersttrui heeft een ijsbeer die pakjes meebrengt! Wie gaat de gelukkige ontvanger zijn? Maak de enthousiaste ontvanger(s) blij met een lading vol cadeautjes. Schep de illusie dat ze worden vervoerd per skateboard, arrenslee of met een rendier aan het stuur!

afb-kersttruien-set5

Good-dolf & Knitted

We sluiten de twaalf templates om je eigen kersttrui mee te ontwerpen af met twee fantastische variaties op klassiekers. Met Good-dolf word je één met een rendier, of ga voor een uitgeBREIde kersttrui.

afb-kersttruien-set6

Dit zijn de twaalf templates waarmee je je eigen kersttrui ontwerpen kan. Van welke van deze templates gaan jouw vingers kriebelen? Ga gelijk aan de slag met je eigen kersttrui(en)!


 1. #Design
 2. #Gratis
 3. #Templates
 4. #Kerst

Heidi Bakker

is tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl. Overdag onafscheidelijk van haar draadloos toetsenbord, 's avonds van haar vulpen gedoopt in inkt.

Lees meer van Heidi Bakker
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.