Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Lees hier meer over de huidige situatie.

Een foto op canvas is tegenwoordig erg hot; niet alleen een kinderkamer, maar ook je eigen slaapkamer of de woonkamer fleur je helemaal op met deze trendy muurdecoratie. Maar wat zijn, naast al die favoriete foto’s, nu leuke ideeën voor een canvasdoek? In onze productiehal zien wij regelmatig ludieke canvassen voorbijkomen. Wat dacht je van een geboortekaartje op een canvasdoek, een creatieve canvas-klok of een tweeluik van één foto? Laat je inspireren en wie weet kom je wel op het ultieme idee voor aan jouw muur.

5 voorbeelden uitgelicht:

1. Canvas van geboortekaartje

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Wat dacht je van een elegant canvasdoek, met daarop een mooie uitvergroting van het geboortekaartje!

2. Één foto op twee canvassen (tweeluik)

Een tweeluik geeft niet alleen een geweldige uitstraling, ook is het ideaal om een zeer brede of hoge foto op te splitsen in twee delen. De delen vormen dan samen één spetterend geheel!

3. Canvas-gastenboek

Een gastenboek doet al gauw denken aan een saai, statig en zwaar boek. Voor een bruiloft kan dat toch veel creatiever? Laat eens een mooie (bruids)foto op canvas drukken en verzamel hierop, tijdens ‘de grote dag’, de liefste wensen van alle gasten. Simpel en erg origineel!

4. Kindertekening op canvas

Zonde toch; alle mooie tekeningen van je kinderen die in een doos verdwijnen!? Sommige zijn het waard om gedrukt te worden op een groot canvasdoek! Een originele manier om de kinderkamer tot iets unieks te maken.

5. Canvas-klok

Je eigen klok een persoonlijk tintje geven? Dat kan met een canvas-klok. Deze ‘eyecatcher’ is leuk om te geven aan vrienden, familie óf gewoon aan jezelf! Vraag je je nu af wat je nog meer op canvas kunt laten drukken? In principe is álles mogelijk. Je enige belemmering is je eigen fantasie. Dus denk vooral eens buiten de gebaande paden en laat je eigen canvasdoek bedrukken.