14-canvassen-normaal-secondary

Inspiratievolle canvas tips

woensdag 9 januari 2013

Een foto op canvas is tegenwoordig erg hot; niet alleen een kinderkamer, maar ook je eigen slaapkamer of de woonkamer fleur je helemaal op met deze trendy muurdecoratie. Maar wat zijn, naast al die favoriete foto’s, nu leuke ideeën voor een canvasdoek? In onze productiehal zien wij regelmatig ludieke canvassen voorbijkomen. Wat dacht je van een geboortekaartje op een canvasdoek, een creatieve canvas-klok of een tweeluik van één foto? Laat je inspireren en wie weet kom je wel op het ultieme idee voor aan jouw muur.

5 voorbeelden uitgelicht:

1. Canvas van geboortekaartje

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Wat dacht je van een elegant canvasdoek, met daarop een mooie uitvergroting van het geboortekaartje!

2. Één foto op twee canvassen (tweeluik)

Een tweeluik geeft niet alleen een geweldige uitstraling, ook is het ideaal om een zeer brede of hoge foto op te splitsen in twee delen. De delen vormen dan samen één spetterend geheel!

3. Canvas-gastenboek

Een gastenboek doet al gauw denken aan een saai, statig en zwaar boek. Voor een bruiloft kan dat toch veel creatiever? Laat eens een mooie (bruids)foto op canvas drukken en verzamel hierop, tijdens ‘de grote dag’, de liefste wensen van alle gasten. Simpel en erg origineel!

4. Kindertekening op canvas

Zonde toch; alle mooie tekeningen van je kinderen die in een doos verdwijnen!? Sommige zijn het waard om gedrukt te worden op een groot canvasdoek! Een originele manier om de kinderkamer tot iets unieks te maken.

5. Canvas-klok

Je eigen klok een persoonlijk tintje geven? Dat kan met een canvas-klok. Deze ‘eyecatcher’ is leuk om te geven aan vrienden, familie óf gewoon aan jezelf! Vraag je je nu af wat je nog meer op canvas kunt laten drukken? In principe is álles mogelijk. Je enige belemmering is je eigen fantasie. Dus denk vooral eens buiten de gebaande paden en laat je eigen canvasdoek bedrukken.


  1. #Design
  2. #Producten & Materialen

Pleuni
Pleuni Lucassen

Pleuni Lucassen is marketing- en communicatiemedewerker bij Drukwerkdeal.nl. Ze heeft grote passie voor marketing, in de breedste zin van het woord. Vooral de online activiteiten spreken haar erg aan. Verder houdt ze van sporten, maar lekker eten is voor haar ook zeker geen straf ;-)

Lees meer van Pleuni Lucassen
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.