Secondary vlaggentemplate

Gratis templates: ontwerp een uitmuntende geslaagd vlag

dinsdag 24 april 2018

14 mei 2018: de dag die menig scholier nu al natte oksels bezorgt. De eindexamens beginnen! Voor ouders ook een kleine expeditie. Want hoe kom je nou aan zo’n puike vlag? Verras je geslaagde kind en laat de geslaagd vlag fier wapperen aan je gevel. Ontwerp de vlag simpel en snel in onze editor, bestel hem met een klik en je hebt de geslaagd vlag vliegensvlug in huis.

Ga zelf aan de slag met een examenvlag ontwerpen

Verras al je dierbare examenkandidaten op een geslaagde manier; met een enorme geslaagd vlag! Om je het maken en bestellen van zo’n vlag wat makkelijker te maken, nemen we in dit blog allerlei templates door. Zo weet je precies hoe je makkelijk en snel de juiste geslaagd vlag bestelt. Download de templates gratis, open ze in je fotobewerkingsprogramma en laat zien hoe trots je bent!

Geslaagd vlag template 1: Je tas hoog en droog

Houd jij je dure Eastpack liever veilig opgeborgen in de kast? Niet getreurd! Wij hebben een template voor je waar je rugtas al op staat. Zo heb je een tas, vlag en wimpel aan de gevel en je goede rugzak op je rug.

Vlag-5

Download dit template

Geslaagd vlag template 2: Wat een portret!

Het is natuurlijk leuk om aan de hele omgeving te laten zien wie er geslaagd is! Daarnaast is dit een hele praktische vlag voor huishoudens met een legio aan kinderen. Hoef je niet bij elke gelegenheid uit te leggen welk van je kinderen nou geslaagd is. Download het template, vervang de foto van onze Jan Jaap voor een foto van iemand die écht geslaagd is, en hijsen maar!

Vlag-1

Download dit template

Geslaagd vlag template 3: De fabulous vlag

Ben jij glitter en glamour? De Fred van Leer van je klas of de Madonna uit de straat? Dan is dit de geslaagd vlag die bij je past! Klim in de mast, hijs de vlag en laat de hele buurt nu alvast weten wat voor een examenfeestje dat wordt!

Vlag-4

Download dit template

Geslaagd vlag template 4: Slingers wapperen in de wind

Breng de gezelligheid van een feestje in de woonkamer rechtstreeks naar je vlaggenmast. Met deze geslaagd vlag template hoef je zelf het feest niet meer op gang te brengen. Zeg nou zelf, krijg je niet direct zin in taart?

Vlag-3

Download dit template

Geslaagd vlag template 5: De driekleur

De driekleur, maar dan ons eigen. Laat je laatste prestatie fier wapperen in de wind! Of gebruik hem gewoon voor Koningsdag. Zolang je deze vlag niet halfstok hangt, kan je werkelijk alles ermee vieren.

Vlag-2

Download dit template

Laatzienwiejebent

Heb jij het ontwerp van je geslaagd vlag al klaar staan? Of heeft iemand je ooit verrast met een fantastische gevel, vol vrolijke versiering? Wees niet verlegen, deel al je examendrukwerk met de wereld. Post een foto, van bijvoorbeeld je geslaagd vlag, op social media. Vergezel je post van onze #laatzienwiejebent en wie weet win jij binnenkort € 100,- drukwerktegoed!


  1. #Design
  2. #Templates
  3. #Gratis

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.