452-TemplatesAnsichtkaarten-secondary-

31 gratis kaartontwerpen en templates voor jouw ansichtkaarten

dinsdag 3 december 2019

Ansichtkaarten stammen uit het eind van de negentiende eeuw. Een tijd toen er bij het schrijven van een brief een tekening van de locatie op de andere kant gekrabbeld werd. Ook wel een ‘ansicht’, op z’n Duits. Maar als je gewoon anno nu snel een passende kaart nodig hebt voor een geboorte, verhuizing of bruiloft? Dan hebben we hier 31 gratis templates voor je om gratis te downloaden!

De groeten

Vóór Instagram, Facebook en WhatsApp was het heel gewoon om eens een ansichtkaartje te sturen om vrienden of familie te laten weten dat je aan ze denkt. En weet je wat? Misschien is dat tegenwoordig nog wel sympathieker dan dat het vroeger was. Geef dus een beetje extra aandacht en stuur eens een kaartje. Voor elke gelegenheid is er een: beterschapskaarten, verhuiskaarten, felicitatiekaarten, geboortekaarten, wenskaarten, verjaardagskaarten, uitnodiging- en trouwkaarten, rouwkaarten, vouwkaarten: jouw kaarten!

1. Algemene wenskaarten

452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-1algemeen Laat iemand eens weten dat je aan hem of haar denkt. Of graag eens een kopje koffie wilt drinken, of een feestje wil organiseren. Deze zes templates en designs zijn daar perfect geschikt voor. Download ze en gebruik ze voor je eigen wenskaart!

Download templates

2. Geboortekaart ontwerpen

452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-2geboorte Iedereen die je kent is het ooit overkomen: de geboorte. Best wel een dingetje. Dus wanneer jij jouw nageslacht op de wereld zet, wil je dat aan al je familie, vrienden en kennissen laten weten. Zo’n bijzondere gelegenheid verdient een bijzondere kaart. We hebben drie voorbeelden gemaakt van kaarten die je zelf eenvoudig kunt gebruiken en aanpassen naar jouw smaak. Kies uit drie stijlen en verschillende formaten.

Download templates

3. Verhuiskaart ontwerpen

452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-4verhuizen Verhuizingen zijn best ingrijpende gebeurtenissen. In een korte, intense periode staat je hele leven bijna letterlijk op de kop. Dat geldt voor personen, maar ook voor bedrijven. Wil je jouw omgeving laten weten dat jij of je zaak tegenwoordig op een ander adres te vinden bent? Download deze drie gratis template en zoek een verhuiskaart uit die bij jou past!

Download templates

4. Huwelijkskaart ontwerpen

452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-3trouwen Twee mensen die zoveel van elkaar houden dat ze voor eeuwig bij elkaar willen blijven: wie wil er nou niet bij het feest zijn waar ze dat vieren? Nodig iedereen uit met wie je dit prachtfeest wil vieren met trouwkaarten! We hebben vier gratis templates voor je gemaakt. Het feest kan beginnen!

Download templates

5. Blanco kaarten

452-TemplatesAnsichtkaarten-featured-5blancoback Kaarten met niks? Zeker: de echte pro gaat helemaal los met zijn of haar eigen ontwerp. Maar hoe pro je ook bent, soms is het wel handig om vast een klein beginnetje te hebben. Dat hebben we voor je gedaan aan de achterzijde van deze templates: de adreslijnen en het postzegelvakje hebben we vast voor je toegevoegd. De rest is all yours. Succes en deel je resultaten vooral!

Download templates

6. Bonus: hieperdepiep…verjaardagskaarten!

featured verjaardagstemplate-11 retro Iedere keer dat je op het toilet komt is het altijd weer een verrassing: wie zie je deze keer omcirkeld staan op de verjaardagskalender? Word je weer verrast op de wc en heb je even geen kaartinspiratie? Download dan deze elf gratis templates en maak wat moois voor de feestneus!

Download templates


  1. #Templates
  2. #Design

Jeroen Kouijzer

Een creatief vormgever met een passie voor branding, gevoel voor vorm en liefde voor advertising. Inspiratie is overal!

Lees meer van Jeroen Kouijzer

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.