Flyers secondary

5 gratis templates voor een fenomenale flyer

dinsdag 27 februari 2018

Wil je voordelig je sale aankondigen? Een groot feest promoten? Of heb je een nieuw product dat aandacht nodig heeft? Met een flyer bereik je snel en voordelig een groot publiek! Maar een flyer maken kost tijd die je niet hebt, of je hebt wellicht de nodige design skills niet. Niet getreurd. Maak nu gratis en snel een flyer met deze kant-en-klare flyertemplates.

Van flyer voorbeeld tot een flyer die verkoopt

In dit blog hebben we vast vier ijzersterke flyervoorbeelden voor je verzameld. Heb je er aan vier niet genoeg? Download hiereen map vol templates waar je mee uit de voeten kan. Nu ga je een flyer maken. Kies je favoriete template, laad hem in je indesign en ontwerpen maar! Heb je nog geen idee wat voor een flyer je wil bestellen en hoe je dit doet? In de video leggen we alles uit over flyers bestellen.

Alleen met je eigen inbreng kan je een unieke flyer maken. Zodra je de templates opent in indesign verdwijnen de vooringestelde afbeeldingen. Voeg je logo toe op de flyer, werk met de kleuren van je eigen huisstijl en kies een eigen lettertype. Via www.dafont.com heb je keuze uit ontelbaar veel verschillende lettertypes.

Kleine kanttekening: De flyer-templates hebben het papierformaat A5.

Laatzienwiejebent-blog

Flyer-template 1: Fashionflyer

Hippe afbeeldingen om je doelgroep aan te spreken, kleding in beeld en strakke, abstracte lijnen voor een flitsende look. Fashion is veranderlijk als het weer dus zorg ervoor dat je flyer met de trends meebeweegt. Dat zijn de ingrediënten voor een fijne fashion flyer!

Download fashionflyer

Flyers featured-fashion

Flyer-template 2: Partyflyer

Elke promoter weet dat een goed feest veel aandacht nodig heeft. En op de juiste plekken. Iedereen krijgt wel eens een flyer van een feest in zijn handen gedrukt. Zorg ervoor dat hij niet direct wordt weggegooid maar de aandacht trekt. Vul de zalen van je venue met een speels font, frisse kleuren en een opvallende afbeelding.

Download partyflyer

Flyers featured-party (1)

Flyer-template 3: Foodflyer

Je hebt een nieuwe koffie, een bijzonder drankje of een heel nieuw menu. Verleid je potentiële klanten met onweerstaanbare afbeeldingen van je eten of drinken, geef je menu de ruimte en kader het af met sjieke, strakke kaders.

Download foodflyer

Flyers featured-sjiek

Flyer-template 4: Zakelijke flyer

Voor hen die het liever zakelijk houden. Je ziet veel blauw. Dit komt doordat blauw een vertrouwd gevoel geeft en autoriteit uitstraalt. Fijn voor een serieuze boodschap. Gebruik zwart als tekstkleur en plaats je logo in de bovenste helft van je flyer.

Download zakelijke flyer

Flyers featured-zakelijk

Flyer-template 5: Alle mogelijkheden benut

Het doel van de flyer is uiteindelijk jouw doel als ondernemer. Maar hoe maak je een flyer die gelezen wordt en niet bij het oud papier belandt? Simpel: met deze 8 ingrediënten maak je de beste flyer voor jouw business.

Flyers featured-homemade


  1. #Templates
  2. #Design

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.