5 gratis InDesigntemplates voor een fenomenale flyer

Robin Bosch plaatste dit bericht in Design

Wil je voordelig je sale aankondigen? Een groot feest promoten? Of heb je een nieuw product dat aandacht nodig heeft? Met een flyer bereik je snel en voordelig een groot publiek! Heb je geen superduper designskills? Niet getreurd. Met onze handige designtool maak je zelf heel gemakkelijk online een flyer. En om je een beetje op weg te helpen, hebben we alvast een aantal handige InDesigntemplates voor je klaargezet. Voeg je logo toe, werk met de kleuren van je eigen huisstijl en je hebt in een mum van tijd je eigen flyer te pakken.

Flyer-template 1: Fashionflyer

Hippe afbeeldingen om je doelgroep aan te spreken, kleding in beeld en strakke, abstracte lijnen voor een flitsende look; fashion is veranderlijk als het weer. Dus zorg ervoor dat je designs met de trends meebewegen.

Download fashionflyer

Flyers featured-fashion

Flyer-template 2: Partyflyer

Elke promoter weet dat een goed feest veel aandacht nodig heeft. En op de juiste plekken. Iedereen krijgt wel eens een flyer van een feest in zijn handen gedrukt. Zorg ervoor dat hij niet direct wordt weggegooid maar de aandacht trekt. Vul de zalen van je venue met een speels font, frisse kleuren en een opvallende afbeelding.

Download partyflyer

Flyers featured-party (1)

Flyer-template 3: Foodflyer

Je hebt een nieuwe koffie, een bijzonder drankje of een heel nieuw menu. Verleid je potentiële klanten met onweerstaanbare afbeeldingen van je eten of drinken, geef je menu de ruimte en kader het af met sjieke, strakke kaders.

Download foodflyer

Flyers featured-sjiek

Flyer-template 4: Zakelijke flyer

Voor hen die het liever zakelijk houden. Je ziet veel blauw. Blauw geeft een vertrouwd gevoel en straalt autoriteit uit. Fijn voor een serieuze boodschap! Gebruik zwart als tekstkleur en plaats je logo in de bovenste helft van je flyer.

Download zakelijke flyer

Flyers featured-zakelijk

Flyer-template 5: Alle mogelijkheden benut

Het doel van de flyer is uiteindelijk jouw doel als ondernemer. Maar hoe maak je een flyer die gelezen wordt en niet bij het oud papier belandt? Simpel: met deze 8 ingrediënten maak je de beste flyer voor jouw business.

Laatzienwiejebent-blog