Visitekaartje-tips-secondary

6 tips om meer te halen uit je visitekaartjes

woensdag 16 november 2016

Herinner jij je het moment dat je je eerste stapel visitekaartjes kreeg? Gaf een goed gevoel, toch? Op dat moment begon je carrière echt. Er kleeft een magie aan het geven van een kaartje dat geen miljoen LinkedIns kunnen vervangen. Je doet het nonchalante armgebaar, kaartje tussen wijs- en middelvinger. De ontvanger buigt het papier even om de kwaliteit te checken… Vandaag zes voorbeelden van klanten die iets slims deden met hun visitekaartjes ontwerpen. Doe er je voordeel mee!

Snel aan de slag met visitekaartjes? Check dit #DWDklaslokaal:

1. Hou het persoonlijk

Cats & Things uit Amsterdam ging voor een schoolbordthema, maar hield een vakje vrij voor een persoonlijke noot. Zo maken ze iets bijzonders van een willekeurige ontmoeting.

visitekaartjes-ontwerpen-cats-and-things

2. Gebruik visitekaartjes als leskaart…

Studio Mooz bestelde visitekaartjes, maar gebruikt ze als leskaart of klantenkaart, inclusief invulvelden. Daar kun je natuurlijk alleen maar ‘namasté’ tegen zeggen!

visitekaartjes-ontwerpen-mooz

3. …of als spaarkaart

Kapsalon Meridiaan uit Amersfoort gebruikte een klapkaartje om contactgegevens en een spaarkaart te combineren. Knippen en wassen, graag!

visitekaartje-spaarkaart-meridiaan

Geïnspireerd? Time to get creative! Ga snel visitekaartjes bestellen bij Drukwerkdeal.nl.

4. Gebruik visitekaartjes als bedankkaartje

Of — in het geval van Lisateamo Jewels als mooi vormgegeven garantiebewijs.

visitekaartje-bedankkaartje-lisateamo

5. Laat zien wie je bent

De muziekjongens van the Afterguys zetten gewoon keigroot hun missie op hun kaartje. Hoef je gelijk die pitch niet meer te oefenen.

origineel-visitekaartje-afterguyz

6. Zet een ‘call-to-action’ op je visitekaartjes

Niet om ons zelf op te borst te kloppen (okay, een beetje om onszelf op de borst te kloppen), maar een persoonlijke aanbieding op ons kaartje vinden we best leuk bedacht.

Sjoerd

Wil je jouw kaartje, flyer of folder ook eens in spotlight zetten? Zet een goede foto van je design met #Laatzienwiejebent op Instagram, Facebook of Twitter en maak bovendien elke maand kans op €100 drukwerktegoed. Lees meer ➜


  1. #Design
  2. #Tutorials

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.