secondary typografievoorbeelden

6 geweldige typografievoorbeelden!

woensdag 13 december 2023

Met tekst kun je de meest creatieve dingen maken. Zo creëer je een originele poster door bijvoorbeeld een apart lettertype en enkele grafische elementen te gebruiken. Of verwerk een foto in de achtergrond van je flyer en plaats daar overheen een inspirerende tekst. Met een beetje creatief typografiegebruik val jij met je uiting op tussen de rest! Laat je inspireren door de typografievoorbeelden in dit blog:

Ontwerpen met alleen typografie

Een mooi ontwerp heeft niet veel nodig. Dit blijkt goed uit onderstaande voorbeelden. Ze zijn helemaal af, maar bestaan slechts uit tekst en wat kleine grafische elementen.

afb typografievoorbeelden-1

afb typografievoorbeelden-4

afb typografievoorbeelden-5

afb typografievoorbeelden-6

Ontwerpen met typografie en afbeelding

En wil je toch meer dan alleen tekst in je ontwerp? Voeg dan een mooie afbeelding toe als achtergrond van je design. Simpel, maar effectief!

afb typografievoorbeelden-2

afb typografievoorbeelden-3


  1. #Design

Femke Hopma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Hopma

Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.