Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Lees hier meer over de huidige situatie.

Tekst is de boodschap, typografie je stem. Met typografie kun je de meest creatieve dingen maken. Zo creëer je een originele poster met bekende quotes in verschillende toffe fonts. Flyers met een font die je twee keer doen kijken of de best leesbare brochures. Met een beetje creatief typografiegebruik val jij met je uiting op tussen de rest! Laat je inspireren door de typografievoorbeelden in dit blog:

Diepte typografie

Een manier om diepte te creëren is de kunst van het overlappen. Laat je letters ergens subtiel achtervallen of weef ze ergens doorheen en je ontwerp wordt direct één geheel en komt tot leven.

406-6x-Typografie-featured-1-diepte

Handgemaakte typografievoorbeelden

Hoe mooi is het om zelf te kliederen en tekenen? Met verf, stiften, een pen of misschien wel iets geks zoals tandpasta. Jij creëert wat je wilt zien. En waarmee je dat doet!

406-6x-Typografie-featured-2-handgemaakt

Combinaties van typografie

Laat verschillende vormen typografie in elkaar overlopen door spannende combinaties te maken. Een hele vette letter met een subtiele script of schreefletters (Serif) en schreefloze letters (Sans).

406-6x-Typografie-featured-3-combineer

Vormen vormen

Gebruik de vorm van een herkenbaar object of persoon om daarin je teksten weer te geven. Dat zet alles weer lekker in een ander perspectief.

406-6x-Typografie-featured-4-vorm

Kaders creëren

Niemand houdt van kaders. Maar ga er creatief mee om en zie je letter als kader. Doe eens gek en laat subtiel iets uit je kaders knallen voor een verassend effect. Dat trekt zeker bekijks!

406-6x-Typografie-featured-5-kaders

Maak je typografie zichtbaar

Een persoonlijk favorietje: probeer je woord te visualiseren. Online zijn er talloze voorbeelden te vinden van deze creatieve manier om woorden over te brengen. Kort, krachtig, en vooral leuk! En misschien wel het allerbelangrijkste: je boodschap komt in één keer over.

406-6x-Typografie-featured-6-woordspeling