Welkom op het nieuwe Drukwerkdeal.nl

Het nieuwe Drukwerkdeal.nl is een feit! Maandenlang hebben we gewerkt aan een compleet nieuwe website. Met één doel: jou de ultieme winkelervaring bieden. Dat betekent onder andere een strakker design, sneller producten en diensten vinden via de verbeterde zoekfunctie én de mogelijkheid om jouw drukwerk vanaf de bank, op het terras of aan de andere kant van de wereld te bestellen via je smartphone of tablet.

Op het nieuwe Drukwerkdeal.nl vind je bijna alles wat je van ons kent. En we werken keihard om jou hier zo snel mogelijk nog meer aan te bieden dan wat je van ons gewend bent.

Help ons Drukwerkdeal.nl nog beter te maken

Achter de schermen bikkelen op dit moment tientallen Drukwerkdealers door om de nieuwe site verder te verfijnen. Jij kan ons daarbij helpen.

Misschien kom je tijdens het gebruik van deze site nog kleine onvolkomenheden tegen. Denk aan functies die niet werken, pagina’s die er niet naar behoren uitzien of andere schoonheidsfoutjes. Of denk je gewoon dat bepaalde zaken beter kunnen? Dat horen we graag van je.

Gebruik voor al je op- en aanmerkingen de blauwe feedback-knop. Onderaan deze pagina en over de hele site aan de rechterzijde. Jouw rechtstreekse lijntje met de ontwikkelaars van Drukwerkdeal.nl.