Partnerprogramma voor resellers

Partnerprogramma spelregels

Lees hier hoe jij ook profiteert van:

 1. Vaste accountmanager 
 2. E-commerce support
 3. Marketing support
 4. Kortingen & gratis achteraf betalen
Schrijf je direct in!
Download de spelregels
Accountmanagers Partnerprogramma

Inschrijven voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma

1.1. Spelregels

Er is een aantal spelregels voor het meedoen aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Heb je je eenmaal ingeschreven voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Dan zullen we je inschrijving aan de hand van die spelregels toetsen. Binnen tien werkdagen na je inschrijving hoor je of je bent toegelaten tot het programma. Inschrijven kan op www.drukwerkdeal.nl/reseller.

Let op: kortingen en andere onderdelen van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma worden pas van kracht op het moment dat je toelating tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma per e-mail door Drukwerkdeal.nl is bevestigd.

Het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma is er voor jou, wanneer:

 • 1) Jij of je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een eindklant of een eindgebruiker bedient.
 • 2) Je voor je bestellingen bij Drukwerkdeal.nl altijd aan je betalingsverplichting hebt voldaan.
 • 3) Je bedrijf fysiek is gevestigd in Nederland of België.
 • 4) Je kredietwaardig bent en er mee akkoord gaat dat we je kredietwaardigheid jaarlijks toetsen.
 • 5) Je aantoonbaar meerwaarde creëert voor je klanten.

Drukwerkdeal.nl heeft te allen tijde het recht om deelnemers uit te sluiten en spelregels, kortingsstaffels, voorwaarden en andere onderdelen van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma tussentijds te wijzigen, zonder verdere opgaaf van redenen. Alle bedragen die we in dit spelregelboekje vermelden zijn exclusief btw.


Deelname aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma

2.1 Discounts

Binnen het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma bestaan twee kortingsmodellen: een vlak en een oplopend model. Het model waar je als deelnemer aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma in terecht komt, is afhankelijk van je ordergeschiedenis bij Drukwerkdeal.nl.

Let op: kortingen kunnen, met uitzondering van vouchers, niet gestapeld worden. De hoogste korting geldt. Misbruik van het kortingsprogramma zal leiden tot uitsluiting van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Neem bij twijfel altijd even contact op met je accountmanager!

Ben je deelnemer aan ons spaarprogramma Gewoon Sparen? Als je je inschrijft voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma vervalt de optie om punten te sparen door het plaatsen van bestellingen. Je kunt nog wel punten verzamelen met je interacties met Drukwerkdeal.nl op sociale media.


2.2 Oplopend kortingsmodel

2.2.1 Voor wie?

Het oplopende kortingsmodel is er voor deelnemers die in de 12 maanden voorafgaand aan de inschrijving voor minder dan €2000 euro bestelden bij Drukwerkdeal.nl.

2.2.2 Hoe werkt het?

Het oplopende kortingsmodel is een getrapt model waarbinnen je aanspraak maakt op kortingen op basis van de omzet die je vanaf je toetreding tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma hebt gegeneerd. Hoe meer omzet je genereert, hoe hoger de korting waar je recht op hebt. Je maakt aanspraak op een korting wanneer je in de twaalf maanden die volgt op je toelating minimaal €2000,- omzet genereert bij Drukwerkdeal.nl.

Iedereen in het oplopend kortingsmodel komt één jaar na inschrijving in aanmerking voor het vlakke kortingsprogramma op voorwaarde dat je in de voorgaande 12 maanden minimaal €2000,- omzet hebt gegenereerd. Kom je na één jaar niet in aanmerking voor het vlakke kortingsprogramma? Dan kom je opnieuw in het oplopende kortingsmodel en gelden de spelregels die we beschreven in deze paragraaf.

Stijgen in het oplopend kortingsmodel gaat doorlopend en automatisch. Je hoeft er dus niets voor te doen! Terugbetalingen gaan in de vorm van een kickback die deelnemers aan het oplopende kortingsmodel elk kwartaal ontvangen.

De peildata voor terugbetalen van de kickback zijn:

 • • 1 februari
 • • 1 mei
 • • 1 augustus
 • • 1 november

Heb je geen betalingsachterstand en recht op een kickback? Drukwerkdeal.nl stort je kickback binnen 30 dagen na de peildatum op je bankrekening.

Een voorbeeld:
Fit4print is een reseller die op 1 mei toegang krijgt tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma.

Omdat Fit4print een nieuwe klant is bij Drukwerkdeal.nl komt de klant automatisch in het oplopende kortingsmodel.
Op 1 juni bereikt Fit4print de ondergrens van €2000,- ex. btw en krijgt de reseller op elke bestelling die hij daarna plaatst 3% korting. Op 16 juli bereikt Fit4print de grens van €5000 euro en krijgt het bedrijf op elke volgende bestelling een korting van 6%. Tot 1 augustus bestelt Fit4print in totaal voor €5500 euro. Op 1 augustus is de peildatum voor het betalen van de kickback en krijgt Fit4print binnen 30 werkdagen:

(3% van €3000,- = €90,-) + (6% van €500,- = €30,-) = €120,- gestort op zijn bankrekening.


2.3 Vlak kortingsmodel

2.3.1 Voor wie?

Het vlakke kortingsmodel is een premium kortingsmodel voor klanten die in de 12 maanden voorafgaand aan de inschrijving voor meer dan €1200 euro bestelden bij Drukwerkdeal.nl.

Ben je toegelaten tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Dan ontvang je binnen 10 werkdagen na je inschrijving een bevestiging.

2.3.2 Hoe werkt het?

Deelnemers die vallen binnen het vlakke kortingsmodel hebben voor de duur van één jaar, beginnend op de datum van toelating tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma, recht op een vaste korting. Deze korting wordt direct bij het plaatsen van je bestelling verrekend. Eén jaar na je inschrijving voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma berekenen we je korting opnieuw op basis van je omzet in de 12 maanden daarvoor.

Heb je al korting bij Drukwerkdeal.nl? Dan behoud je deze korting in het vlakke kortingsmodel!

Voorbeeld:
Het bedrijf Design Adventure wordt op 1 mei 2016 toegelaten tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Het bedrijf is sinds 1 augustus 2014 klant bij Drukwerkdeal.nl en genereerde sinds 1 mei 2015 €21,600,- ex. btw omzet.

Op basis van deze omzet heeft Design Adventure het hele jaar recht op 7,5% korting op alle bestellingen bij Drukwerkdeal.nl. Op 1 mei 2017 berekent Drukwerkdeal.nl het nieuwe kortingspercentage van Design Adventure op basis van de omzet van de afgelopen 12 maanden.

Let op: Drukwerkdeal.nl heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.

2.3.3 Schematisch overzicht van de kortingsmodellen

Schematisch zien de verschillen tussen het vlakke en het oplopende kortingsmodel er als volgt uit:

Voor wie Vlak kortingsmodel Oplopend kortingsmodel
 • • Resellers die al recht hebben op korting bij Drukwerkdeal.nl.
 • • Resellers die in de afgelopen twaalf maanden vóór hun inschrijving meer dan €2000,- ex btw bestellingen hebben geplaatst op Drukwerkdeal.nl.
 • • Resellers die zich in de afgelopen 12 maanden hebben geregistreerd bij Drukwerkdeal.nl.
 • • Resellers die zich aanmelden als nieuwe klant bij Drukwerkdeal.nl
Kortingspercentage Vast percentage gebaseerd op omzet in de 12 maanden voor inschrijving. Oplopend percentage gebaseerd op omzet in de 12 maanden na toetreding tot het partnerpogramma.
Wanneer verrekend Direct bij het plaatsen van je bestelling. Kickback per kwartaal.

2.3.4 Schematisch overzicht van de kortingen

Vlak kortingsmodel
Cat I €2,000.00 €5,000.00 1.50%
Cat II €5,000.00 €10,000.00 3.00%
Cat III €10,000.00 €20,000.00 5.00%
Cat IV €20,000.00 €30,000.00 7.50%
Cat V €30,000.00 €50,000.00 9.00%
Cat VI €50,000.00 €75,000.00 11.00%
Cat VII €75,000.00 15.00%
Oplopend kortingsmodel
Cat I €2,000.00 €5,000.00 3.00%
Cat II €5,000.00 €10,000.00 6.00%
Cat III €10,000.00 €20,000.00 8.00%
Cat IV €20,000.00 €30,000.00 10.00%
Cat V €30,000.00 €50,000.00 12.50%
Cat VI €50,000.00 €75,000.00 15.00%
Cat VII €75,000.00 20.00%

2.4 Vaste accountmanager

Iedere deelnemer aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma kan direct na zijn inschrijving zelf zijn accountmanager kiezen, op voorwaarde dat deze persoon een medewerker is van de Drukwerkdeal.nl klantenservice. Bel om je accountmanager te kiezen even met het bij jou bekende telefoonnummer.

De accountmanager die jij kiest is vanaf dat moment je vaste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van je bestellingen bij Drukwerkdeal.nl.


2.5 Branded solutions

Deelnemers aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma hebben toegang tot alle tools en services van Drukwerkdeal.nl die je helpen je bedrijf online te laten groeien:

2.5.1 White Label Shop

Een compleet ingerichte grafische webshop inclusief betaalsystemen. De White Label Shop geeft je klanten toegang tot het complete assortiment van Drukwerkdeal.nl en andere leveranciers, in een huisstijl en een beleving die past bij je bedrijf.

Ga naar fit2print.com voor een voorbeeld van de Drukwerkdeal.nl White Label Shop.

2.5.2 Drukwerkdeal.nl API

Bouw je liever je eigen custom webshop? Met de Drukwerkdeal.nl API koppel je die aan het productassortiment van Drukwerkdeal.nl, inclusief levertijden en prijzen.

2.5.3 Just Branded

Een online portal die jou helpt je DTP-workflow te automatiseren en je huisstijl te beheren voor elke flyer, poster of sociale media-uiting die de deur uit gaat.

Ga naar demo.justbranded.nl en log in met gebruikersnaam ‘ilovecmyk’ en wachtwoord ‘justbrandnew’ om Just Branded online te bekijken.

2.5.4 Drukwerkcatalogus

Een online tool waarin je prijsberekeningen doorvoert en klanten zelf producten laat bestellen.

Ga naar demo.drukwerkcatalogus.nl voor een online demonstratie van de Drukwerkdeal.nl Drukwerkcatalogus.

Wil je meer info over Drukwerkdeal.nl branded solutions? Stuur een mail naar partnerprogramma@drukwerkdeal.nl voor een persoonlijke uitleg of een demo van de Drukwerkcatalogus, de White label Shop en Just Branded.

2.5.5 Drukwerkdeal.nl co-marketing

Drukwerkdeal.nl co-marketing helpt je klanten bereiken en jou te laten zien wie je bent. Hoe? Door voor 50% tegemoet te komen in de kosten van je marketingacties, tot een maximum bedrag van 2500 euro per maand. Denk aan: advertenties, events, beurzen en speciale aanbiedingen zoals een starterskit (huisstijlkit). Voorwaarde is dat je in je actie producten of diensten van Drukwerkdeal.nl promoot, zoals bijvoorbeeld de Drukwerkdeal.nl starterskit.

Let op: Drukwerkdeal.nl heeft het recht om de spelregels, kortingsstaffels, voorwaarden en andere onderdelen van Drukwerkdeal.nl co-marketing tussentijds en zonder opgaaf van redenen te wijzigen. Eventuele wijzingen zijn nooit van toepassing op aanvragen die al zijn goedgekeurd door Drukwerkdeal.nl.

Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.

Download hier de spelregels voor het Drukwerkdeal.nl co-marketing.


Beïndiging en uitsluiting

Drukwerkdeal.nl heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.


Bezwaar

Wil je bezwaar maken tegen de berekening van je korting, de tegemoetkoming voor co-marketing of iedere andere beslissing die te maken heeft met je deelname aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Stuur een mail naar: partnerprogramma@drukwerkdeal.nl.


Algemene voorwaarden

Op al onze transacties, dus ook op transacties die vallen binnen het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma en die meetellen voor de hoogte van je korting, zijn de Algemene voorwaarden voor bedrijven van kracht.


Meerdere accounts

Heb je binnen je organisatie meerdere accounts op Drukwerkdeal.nl? Dan houden we voor de hoogte van je korting rekening met de totale omzet die je op je accounts hebt gegenereerd, op voorwaarde dat deze allemaal zijn gekoppeld aan hetzelfde btw-nummer en dat alle accounts aan de spelregels van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma voldoen.


Overig

Heb je nog vragen over het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma of over je positie in de kortingsmodellen? Mail: partnerprogramma@drukwerkdeal.nl voor meer informatie.


Profielfoto Michael Willems

Meer weten? Neem contact op met Tom: