Partnerprogramma spelregels

  Het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma geeft je alle tools om je business op de kaart te zetten. Denk aan:

  • Een team specialisten dat je helpt het maximale te halen uit je projecten.
  • Branded solutions: toegang tot online tools en services van Drukwerkdeal.nl.
  • Drukwerkdeal.nl co-marketing: 50% tegemoetkoming in de kosten van je marketingactiviteiten.
  • Discounts: vaste kortingen op elke bestelling die je plaatst bij Drukwerkdeal.nl.
  Schrijf je direct in!


  Inschrijven voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma

  1.1. Spelregels

  Er is een aantal spelregels voor het meedoen aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Heb je je eenmaal ingeschreven voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Dan zullen we je inschrijving aan de hand van die spelregels toetsen. Binnen tien werkdagen na je inschrijving hoor je of je bent toegelaten tot het programma. Inschrijven kan op www.drukwerkdeal.nl/reseller.

  Let op: kortingen en andere onderdelen van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma worden pas van kracht op het moment dat je toelating tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma per e-mail door Drukwerkdeal.nl is bevestigd.

  Je komt in aanmerking voor het DWD Partnerprogramma als:

  • Je wederverkoper bent en de producten van Drukwerkdeal.nl aan jouw klanten verkoopt.

  • Je bedrijf fysiek is gevestigd in Nederland of België.

  • Je kredietwaardig bent en je ermee akkoord gaat dat we je kredietwaardigheid periodiek toetsen.

  Drukwerkdeal.nl heeft te allen tijde het recht om deelnemers uit te sluiten en spelregels, kortingsstaffels, voorwaarden en andere onderdelen van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma tussentijds te wijzigen, zonder verdere opgaaf van redenen. Alle bedragen die we in deze spelregels vermelden zijn exclusief btw.


  Deelname aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma

  2.1 Discounts

  Binnen het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma werken we met een vlak kortingsmodel.

  Let op: kortingen kunnen, met uitzondering van vouchers, niet gestapeld worden. De hoogste korting geldt. Misbruik van het kortingsprogramma zal leiden tot uitsluiting van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Neem bij twijfel altijd even contact op met je accountmanager!

  2.2 Vlak kortingsmodel

  2.2.1 Voor wie?

  Ben je toegelaten tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Dan ontvang je binnen 10 werkdagen na je inschrijving een bevestiging.

  2.2.2 Hoe werkt het?

  Deelnemers die vallen binnen het vlakke kortingsmodel hebben voor de duur van één jaar, beginnend op de datum van toelating tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma, recht op een vaste korting. Deze korting wordt direct bij het plaatsen van je bestelling verrekend. Vanaf één jaar na je inschrijving in het partnerprogramma berekenen we je korting elk jaar opnieuw op basis van je omzet in de 12 maanden daarvoor.

  Heb je al korting bij Drukwerkdeal.nl? Dan behoud je deze korting in het vlakke kortingsmodel!

  Voorbeeld:

  Het bedrijf Design Adventure wordt op 1 mei 2016 toegelaten tot het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Het bedrijf is sinds 1 augustus 2014 klant bij Drukwerkdeal.nl en genereerde sinds 1 mei 2015 €21,600,- ex. btw omzet.

  Op basis van deze omzet heeft Design Adventure het hele jaar recht op 7,5% korting op alle bestellingen bij Drukwerkdeal.nl. Op 1 mei 2017 berekent Drukwerkdeal.nl het nieuwe kortingspercentage van Design Adventure op basis van de omzet van de afgelopen 12 maanden.

  Let op: Drukwerkdeal.nl heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.

  2.2.3 Schematisch overzicht van de korting

  CategorieënMinimum besteding per jaarMaximum besteding per jaarKorting
  I€2.000,00€10.000,003,00%
  II€10.000,00€20.000,005,00%
  II€20.000,00€30.000,007,50%
  IV€30.000,00€50.000,009,00%
  V€50.000,00-In overleg

  *Omdat de grondstof- en pakketprijzen sterk stijgen, laten we de kortingen alleen nog in overleg oplopen.

  2.4 Vaste accountmanager

  Iedere keer dezelfde Drukwerkdealer aan de lijn? Als deelnemer aan ons partnerprogramma kun je aangeven dat je het liefst met een vaste accountmanager werkt die jouw business door en door kent. Bel even om dat door te geven en kennis te maken met je vaste accountmanager!

  2.5 Branded solutions

  Deelnemers aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma hebben toegang tot alle tools en services van Drukwerkdeal.nl die je helpen je bedrijf online te laten groeien:

  2.5.1 White Label Shop

  Een compleet ingerichte grafische webshop inclusief betaalsystemen. De White Label Shop geeft je klanten toegang tot het complete assortiment van Drukwerkdeal.nl en andere leveranciers, in een huisstijl en een beleving die past bij je bedrijf.

  2.5.2 Drukwerkdeal.nl API

  Bouw je liever je eigen custom webshop? Met de Drukwerkdeal.nl API koppel je die aan het productassortiment van Drukwerkdeal.nl, inclusief levertijden en prijzen.

  2.5.3 Just Branded

  Een online portal die jou helpt je DTP-workflow te automatiseren en je huisstijl te beheren voor elke flyer, poster of sociale media-uiting die de deur uit gaat. Zo bespaar je met Just Branded een heleboel tijd en geld.

  2.5.4 Drukwerkdeal.nl co-marketing

  Drukwerkdeal.nl co-marketing helpt je klanten bereiken en jou te laten zien wie je bent. Hoe? Door voor 50% tegemoet te komen in de kosten van je marketingacties, tot een maximum bedrag van 2500 euro per maand. Denk aan: advertenties, events, beurzen en speciale aanbiedingen zoals een starterskit (huisstijlkit). Voorwaarde is dat je in je actie producten of diensten van Drukwerkdeal.nl promoot, zoals bijvoorbeeld de Drukwerkdeal.nl starterskit.

  Let op: Drukwerkdeal.nl heeft het recht om de spelregels, kortingsstaffels, voorwaarden en andere onderdelen van Drukwerkdeal.nl co-marketing tussentijds en zonder opgaaf van redenen te wijzigen. Eventuele wijzingen zijn nooit van toepassing op aanvragen die al zijn goedgekeurd door Drukwerkdeal.nl.

  Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.

  Lees hier de spelregels voor het Drukwerkdeal.nl co-marketing.


  Beïndiging en uitsluiting

  Drukwerkdeal.nl heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma. Drukwerkdeal.nl stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.


  Bezwaar

  Wil je bezwaar maken tegen de berekening van je korting, de tegemoetkoming voor co-marketing of iedere andere beslissing die te maken heeft met je deelname aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma? Stuur een mail naar: partnerprogramma@drukwerkdeal.nl.


  Algemene voorwaarden

  Op al onze transacties, dus ook op transacties die vallen binnen het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma en die meetellen voor de hoogte van je korting, zijn de Algemene voorwaarden voor bedrijven van kracht.


  Meerdere accounts

  Heb je binnen je organisatie meerdere accounts op Drukwerkdeal.nl? Dan houden we voor de hoogte van je korting rekening met de totale omzet die je op je accounts hebt gegenereerd, op voorwaarde dat deze allemaal zijn gekoppeld aan hetzelfde btw-nummer en dat alle accounts aan de spelregels van het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma voldoen.


  Overig

  Heb je nog vragen over het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma of over je positie in de kortingsmodellen? Mail: partnerprogramma@drukwerkdeal.nl voor meer informatie.


  Klantenservice
  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.