We verwachten grote drukte bij onze bezorgdiensten. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd! Bekijk hier onze slimme besteltips.

Marketingondersteuning

Drukwerkdeal.nl helpt jou je klanten te bereiken. Als Drukwerkdeal.nl Partner kun je rekenen op exclusieve tools om je daarbij te ondersteunen. Denk aan een digitale productcatalogus, vrij te gebruiken productafbeeldingen en zelfs een tegemoetkoming in de kosten van je marketingacties.

Wij helpen je klanten te bereiken en je te laten zien wie je bent. Hoe? Door je voor 50% tegemoet te komen in de kosten van je marketingacties, tot een maximumbedrag van € 2.500,-. Denk aan advertenties, events, beurzen en speciale aanbiedingen zoals een starterskit (huisstijlkit). Voorwaarde is dat je in je actie producten of diensten van Drukwerkdeal.nl promoot, zoals bijvoorbeeld de Drukwerkdeal.nl starterskit. Bekijk de video op deze pagina voor meer informatie. Meer weten? Check de spelregels!

Laat je klanten de mooiste producten zien die je aanbiedt in samenwerking met Drukwerkdeal.nl met de gratis digitale productcatalogus. Deze hebben we beschikbaar voor je als pdf, compleet zonder Drukwerkdeal.nl-uitingen. En laat jij je klanten graag kennis maken met je aanbod op je eigen website of in andere uitingen? Vraag dan de productafbeeldingen aan van ons complete assortiment. In puike kwaliteit, geschikt voor online- en offlinegebruik.

Schrijf je direct in!


Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.