Leigh Bekedam

Op woensdag 30 oktober jl. ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van onze collega Leigh Bekedam. Leigh was sinds 2017 bij ons in dienst als Customer Care Specialist.

Het overlijden van Leigh haalt kleur en glans weg uit het leven dat Leigh zo intens omarmde. Een warme, gezellige, toegewijde en kleurrijke collega die door iedereen gewaardeerd werd.

“Aloha oe”

Onder de titel van deze woorden uit het Hawaïaans, bekend van een lied dat de laatste koningin van Hawaï geschreven heeft, gaf Leigh recent een “feest op het leven”. De betekenis is: “ik zie je weer”. Bij dit feest waren vele collega’s aanwezig en wat vond iedereen Leigh moedig en stoer. Zeker toen ze als uitsmijter van de avond voorop in de polonaise liep toen het lied “Leef” van André Hazes gedraaid werd.

Je hebt iedereen toegesproken en aangemoedigd om van iedere dag te genieten. Dat proberen we, maar momenteel overheerst het verdriet.

Lieve Leigh, je blijft in onze gedachten en we koesteren de mooie herinneringen aan jou. Leigh Bekedam is helaas maar 42 jaar oud geworden.

Haico Meijerink
Algemeen directeur