Laat zien wie je bent

In Person Uitzendbureau

Bij In Person Uitzendbureau weten ze dat een uitzendkracht meer is dan een tijdelijke kracht. Het is de persoon die events in de Rai mogelijk maakt, helpt bij grote transporten van DHL of jouw avond compleet maakt bij je favoriete voetbalclub. Daarom hebben de mannen en vrouwen van In Person de hoofdrol in onze nieuwe commercial. Om te laten zien dat drukwerk zoveel meer is dan flyers en visitekaartjes.

Bekijk de tv-commercial
In Person

Spullen voor je Taart

De delicatessen van Sonja gaan als zoete broodjes over de toonbank. Want met de roll-up banners, tassen, folders en het decoratiemateriaal van Drukwerkdeal.nl is Spullen voor je Taart direct herkenbaar voor al hun klanten. Op de beurs, bij elke workshop en met iedere bestelling die ze versturen. Spullen voor je Taart speelt de hoofdrol in de nieuwste Drukwerkdeal.nl-commercial

Bekijk de tv-commercial
Spullen voor je taart

Wolters Schildersbedrijf

Bij Wolters Schildersbedrijf hijsen ze tegenwoordig de vlag. De Wolters vlag. In hun nieuwe Wolters werkkleding maken ze iedere ochtend een groots entree. Met visitekaartjes, flyers, brochures en stickers worden ze overal gezien. En dankzij de nieuwe spandoeken weet iedereen waar Wolters aan het werk is! Wolters Schildersbedrijf zie je terug in de Drukwerkdeal.nl-reclame

Bekijk de tv-commercial
Schildersbedrijf Wolters

Tours & Tickets

In het kader van Drukwerkdeal laat zien wie je bent reisden we naar hartje Amsterdam voor een gesprek met Tim Teffer. Tim is hoofd marketing en sales bij Tours & Tickets, de grootste aanbieder van excursies en attracties in de hoofdstad. Het werd een interview tussen rinkelende trams, straatmuzikanten en de gekte van het Damrak. “Ik denk dat wij iets slimmer werken dan anderen.”

Lees het blog
Tours & Tickets

Veronzinsels

In de Drukwerkdeal.nl-reclames zijn ondernemers en hun drukwerk te zien. Lowieke van der Heide, creatief ondernemer bij Gedichtenatelier Veronzinsels, verkoopt producten met eigen teksten en illustraties. Ze drukt illustraties en korte gedichtjes op verschillende materialen, die ze vervolgens nabewerkt om tot een eindproduct te komen. Het werd een mooi gesprek in het kantoor en atelier van de bevlogen ondernemer en productontwikkelaar.

Lees het blog
Veronzinsels

Vitaminstore

Onder de rook van Amsterdam vinden we in een typisch polderlandschap het hoofdkantoor van Vitaminstore. Naar aanleiding van de Drukwerkdeal.nl-reclame interviewden we Tim den Hertog, marketing manager van Vitaminstore. "Elke aanname die je maakt kan onjuist zijn. Ik heb zelf vaak genoeg meegemaakt dat ik volledig overtuigd was van een bepaald resultaat. Maar testen wezen het tegendeel uit."

Lees het blog
Vitaminstore

WeMessage

Full-service internet- en marketingbureau WeMessage is gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops en apps. In het gezellige kantoor van WeMessage in de Deventer binnenstad ontmoetten we Murat Gumrukcuoglu en Serkan Gozmen, beide 32 jaar en oprichter van het internetbureau. "We trekken liever ons eigen plan.”

Lees het blog
WeMessage