VIDEOHANDLEIDING: XXL roll-up banner

VIDEOHANDLEIDING: XXL roll-up banner

maandag 1 februari 2016

Videotranscriptie

Hallo, ik ben Femke. Welkom bij dit DWDklaslokaal!

Een XXL roll-up banner is een gigavariant van de roll-up banner die je misschien al wel kent. Roll-up banners zijn inmiddels namelijk overal te vinden: op beurzen, netwerkavonden én presentaties. Een roll-up banner is een banner en een standaard in één. Je hoeft dus niets aan de muur te bevestigen.

Bovendien rol je deze banners snel en makkelijk op in een handige meeneemcassette, waar je je banner veilig in kan bewaren en vervoeren.

De XXL roll-up banner is 3 meter hoog en 2 meter breed. Dat is 6 hele vierkante meters om je boodschap een plek op te geven! In dit DWDklaslokaal laat ik je zien hoe je een XXL roll-up banner snel op –en weer afbouwt. Iedereen kan het en je hebt er geen gereedschappen bij nodig. Kijk je even mee?

We leveren je XXL roll-up banner in een softcase koffer met handvat. De tas is 2 meter lang. Hou er rekening mee dat dit een probleem kan opleveren als je hem meeneemt in een kleinere 3-deurs auto. In een beetje middenklasser moet het trouwens geen enkel probleem zijn.

Haal de cassette van de roll-up banner uit de koffer en leg hem plat op de grond. Draai de standaarden uit op zo’n manier dat de roll-up banner blijft staan als je hem opzet.

Haal aan beide zijden van de cassette de plastic uiteinden weg en haal de stangen uit de cassette. Deze stangen ga je gebruiken om de banner op te zetten.

Plaats de stangen in de ronde gaten van de cassette en trek ze uit. Je hebt de keuze uit twee hoogtes: 2 en 2,5 meter.

Trek nu de roll-up banner voorzichtig uit de cassette. Pak hem altijd vast in het midden, anders bestaat de kans dat de banner gaat scheuren.

Plaats nu de twee haken in de stangen.

En je bent klaar met je mega XXL roll-up banner! Gegarandeerd dat je publiek daarvan onder de indruk is.

En wil je de roll-up banner weer inpakken? Haal dan simpelweg de haken los uit de stangen rol de banner terug in de cassette. Laat hem niet in eens los, maar begeleid hem een beetje om de print te beschermen. Haal de stangen los en stop ze terug in de cassette.

Klaar voor vertrek!

Ik heb je in deze DWDklaslokaal laten zien hoe je onze XXL-banner snel opzet en weer afbreekt. Wil je ook nog even checken hoe onze andere beurswanden eruit zien? Bekijk dan even onze andere video’s.

En heeft deze video je geholpen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Tot de volgende DWDklaslokaal!


  1. #Beurs
  2. #Beurswand
  3. #Events
  4. #DWDklaslokaal
  5. #Roll-up banner

Femke Bosma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Bosma

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.