VIDEOHANDLEIDING: de iPad-beursbalie

VIDEOHANDLEIDING: de iPad-beursbalie

donderdag 10 november 2016

VIDEOTRANSCRIPTIE

Hallo ik ben Femke. Welkom bij een nieuw DWD klaslokaal!

Vandaag vertel ik je alles over een nieuw product dat we hebben toegevoegd aan onze shop: de gepersonaliseerde i-padbalie voor de ipad 2, 3, 4 en de iPad air. De i-padbalie is supergeschikt voor interactieve presentaties, online catalogi en natuurlijk softwaredemonstraties. De balie is licht, je kunt hem gemakkelijk met één hand tillen, hij is snel op te zetten en past in de kofferbak van zelfs het kleinste stadsautootje. Opgebouwd is de i-padbalie 59 centimeter breed en precies 1 meter hoog.

De i-padbalie bestaat uit een aluminium frame en twee MDF platen, die de boven- en de onderkant vormen. Je omspant de balie met een afneembaar doek van elastisch decotex. Het doek is helemaal full color te bedrukken, zodat je balie altijd naadloos past in de look & feel van jouw beursstand. En natuurlijk kun je de doeken gewoon los bijbestellen in onze shop! Lekker flexibel, dus.

De i-pad beursbalie leveren we in een handige draagzak. In die draagzak vind je:

 1. Twee MDF platen, de boven en onderkant van de balie. In de bovenkant van de plaat zie je een uitsparing met daarin de aluminium houder van je i-pad.

 2. 6 genummerde aluminium buizen, die het frame van de i-padbalie vormen.

 3. De print van decotex.

 4. Een sleuteltje om de i-pad in de i-padhouder te vergrendelen.

 5. Een paar witte handschoenen die je kunt gebruiken om je print schoon te houden terwijl je je i-padbalie in elkaar zet.

Om de i-padbalie in elkaar te zetten ga je als volgt te werk:

 1. Leg de twee MDF platen op een egale vloer met de schroefgaten naar boven.

 2. Draai nu de buizen die met 1 genummerd zijn in de gaten met hetzelfde nummer.

 3. En doe hetzelfde voor de nummers 2

 4. Schuif, als je alle buizen op de platen hebt bevestigd, de buizen in elkaar.

 5. Span nu het decotex met de siliconen pees in het frame. Voor een optimaal resultaat vouw je de pees een klein beetje om in het doek.

Nu is je i-padbalie klaar voor gebruik en ben jij klaar om een onuitwisbare indruk te maken op je klanten. Ziet er picobello uit toch?

Ik heb je in deze DWD-klaslokaal laten zien hoe je een i-pad beursbalie in een handomdraai opzet. Ben je klaar om indruk te maken met deze balie of wil ons hele assortiment beursbalies bekijken? Klik op de link rechtsboven in beeld, of bekijk de video’s over onze andere beursproducten. En heeft deze video je geholpen? Geef ons dan een like.

Tot de volgende DWD klaslokaal!


 1. #Beurs
 2. #Beursbalie
 3. #Beurstand
 4. #DWDklaslokaal

Femke Bosma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Bosma

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.