VIDEOHANDLEIDING: de blokkentoren (POS-displays)

VIDEOHANDLEIDING: de blokkentoren (POS-displays)

dinsdag 20 september 2016

VIDEOTRANSCRIPTIE

Hallo, ik ben Femke. Welkom bij dit DWDklaslokaal!

Ben je een winkelier of sta je regelmatig op een beurs? Dan weet je hoe belangrijk een consistente presentatie is. Saai of naamloos displaymateriaal vind je overal, maar hoe vind je iets dat echt bij je past? Antwoord: maak het gewoon lekker zelf, en dat is makkelijk dan je denkt.

Bij Drukwerkdeal.nl hebben we een heel gaaf assortiment displaymaterialen waarmee je echt een statement maakt in jouw winkel of beursstand. Heel veel soorten vloerdisplays en folder- en productdisplays die je helemaal kunt ontwerpen in jouw huisstijl, en die bovendien per stuk verkrijgbaar zijn.

De displays en reclamezuilen maken we custom voor je van stevig reBoard of displaykarton. De vorm van de materialen en de maten hebben we al voor je bepaald in de werktekeningen. Die hoef je dus alleen nog maar te openen in je ontwerpprogramma. De werktekeningen vind je achter de link die je rechtsboven in beeld ziet.

De POS-displays ontvang je als bouwpakketjes, die je na ontvangst in elkaar moet zetten. Maar gelukkig hebben wij je het werk makkelijk gemaakt. Ik leg je uit hoe het werkt aan de hand van deze blokkentoren, trouwens echt een opvallende verschijning van twee meter hoog die gegarandeerd de aandacht trekt! Ok, aan het werk.

Je drukt eerst de stansvormen uit de plano platen.

Vouw nu de rillijnen van de stansvormen voor. Plaats je handen bij het vouwen dichtbij de rillijnen om te voorkomen dat het golfkarton buiten de rillijnen knikt.

Vouw eerst het karton op de rillen in drie stukken, en steek de lipjes in de sleuven om een prisma-achtige vorm te maken. Nu kun je de verschillende blokken samenvoegen door de sleuven aan weerszijde van de blokken in elkaar te schuiven. Plaats de sleuven eerst een klein stukje en druk het geheel pas aan als ze allemaal uitgelijnd zijn.

En hup, je blokkentoren is klaar om bewonderd te worden.

Naast deze blokkentoren hebben we ook een presentatiebord, een kamerscherm, totems, een klapbord, verschillende piramidevormen en een vloerdisplay voor je klaargezet in onze shop. Te gek, toch?

We breiden ons assortiment POS- en displaymaterialen bijna maandelijks uit, dus hou onze site in de gaten!

Trouwens: je kunt de displaymaterialen ook helemaal zelf ontwerpen. Bekijk onze video over op vorm gesneden plaatmateriaal om te lezen hoe.

Ik heb je in dit DWD klaslokaal vertelt over ons assortiment custom POS-materialen. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze video? Stel ze in de comments. En heeft deze video je geholpen? Geef ons dan een like!


  1. #POS-materialen
  2. #Etalagemateriaal
  3. #Display
  4. #DWDklaslokaal

Femke Bosma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Bosma

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.