VIDEO: online spandoek ontwerpen in de Drukwerkdeal ontwerptool

VIDEO: online spandoek ontwerpen in de Drukwerkdeal ontwerptool

dinsdag 19 december 2017

VIDEOTRANSCRIPTIE

Hoi, ik ben Femke. En welkom bij het DWDklaslokaal!

Steek het niet onder stoelen of banken: jouw boodschap mag opvallen! En wat is dan een betere manier om op te vallen dan met een spandoek? Zelf een spandoek maken is simpeler dan je denkt. Helemaal met onze online editor.

Wanneer je voor spandoeken kiest op onze website, heb je twee keuzes: lever je eigen bestanden aan, of kies voor online ontwerpen. Vandaag ontwerpen we ons spandoek online.

Jouw spandoek ontwerp je bij Drukwerkdeal.nl zelf online. Zonder duur ontwerpprogramma zoals Photoshop of Illustrator.

Aan het einde van deze video kun je:

  • Afbeeldingen of logo’s toevoegen op je spandoek
  • Tekst plaatsen op je spandoek
  • Direct je spandoek bestellen met de juiste specificaties

Benieuwd naar het eindresultaat? Blijf dan kijken, we gaan meteen aan de slag!

Kies in de categorie spandoeken voor de optie Online Ontwerpen. Je krijgt eerst een overzicht met verschillende soorten spandoeken te zien. Kies voor een doek met ringen of juist zonder, voor een doek van PVC of eentje van winddoorlatend mesh. Vandaag ben ik in ieder geval in de stemming voor een PVC spandoek met ringen om de 30 centimeter en omgezoomd. Klik op ‘Begin met je ontwerp’.

Deze stap is simpel: klik op het formaat dat je nodig hebt. Van mij mag het wel knallen, dus ga ik voor de grootste: 300 bij 200 centimeter. Vervolgens kies je de levertijd. De normale levering is vandaag snel genoeg voor mij. Dat klik je aan, kies vervolgens voor open de editor en je kunt starten met ontwerpen.

Helemaal tevreden? Klik op Design afronden. Je krijgt nog een overzicht te zien van wat je gemaakt en besteld hebt. Klik op ‘Toevoegen aan winkelwagen’, en dan hoef je nog maar één ding te doen: even afrekenen.

In deze video heb ik je alles verteld over het online ontwerpen van spandoeken met onze ontwerptool. Heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter in de comments. En heeft deze video je geholpen? Geef ons dan een like!

Tot de volgende DWDklaslokaal!


  1. #Spandoeken
  2. #Online ontwerpen
  3. #Ontwerptool
  4. #DWDklaslokaal

Femke Bosma

Femke is designer bij Drukwerkdeal.nl en zij houdt zich o.a. bezig met het maken van afbeeldingen voor op de website en de nieuwsbrief en ontwerpt en bouwt landingspagina's. Naast ontwerpen is ze ook af en toe voor de camera te vinden, om klantvragen te beantwoorden in de vorm van het DWDklaslokaal.

Lees meer van Femke Bosma

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.