Printhack52 secondary

#Printhack uit de koker van een klant: stralende promotie met reusachtige strandstoelen

dinsdag 14 mei 2019

Slimme oplossingen voor alledaagse problemen, daarover gaat het bij #Printhacks. Met een beetje creativiteit en hele vette print maak jij net dat beetje extra verschil. Deze #Printhack: bezoekers die lekker zitten, en zichtbare sponsoren zonder een jungle aan logo’s, ineen! Openluchtbioscoop Cinema Cabrio kwam met het perfecte idee. Zelf bedrukte strandstoelen creëren. Je bezoekers hoeven niet te zeulen met stoelen en je bepaalt zelf de kleur en bedrukking van je stoelen. Creëer nu je eigen bedrukte strandstoelen in een paar simpele stappen!

“Als organisatie mag je niet blijven stilstaan. We hebben heel wat sponsors, en moeten ook hen kwaliteit en zichtbaarheid aanbieden. Maar een terrein vol spandoeken, vlaggen (etc.) met de logo’s van de sponsors, is niet zo mooi”.

Wat heb je nodig?

  1. Een strandstoelframe (die kan je ook zelf maken)
  2. Bedrukt PVC-doek met zoom an de boven- en onderkant.
  3. Een klein beetje technisch inzicht

Printhack52 nodig

Wat moet je doen?

Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om te checken hoe een houten strandstoel in elkaar zit. Ben je echt heel handig? Dan kan je gaan timmeren! Ben je dat niet? Koop dan een bestaande stoel en volg de volgende stappen.

Printhack52 opbouw

Stap 1

Maak de bovenste lat los en schuif de bovenste zoom van je bedrukte PVC om de lat heen.

Stap 2

Herhaal stap 1 maar dan aan de onderkant.

Stap 3

Schroef de stoel weer in elkaar en je eigen reclamestrandstoel is geboren!

Printhack52 resultaat

Win € 100,- drukwerktegoed met je eigen #Printhack

Deze #Printhack is bedacht, gemaakt en gefotografeerd door Cinema Cabrio. Gefeliciteerd! Met deze #Printhack winnen jullie € 100,- drukwerktegoed. Wil jij er ook vandoor gaan met een drukwerktegoed van € 100,-?

Werk je eigen #Printhack uit, mail hem naar printhack@drukwerkdeal.nl of zet hem in de comments en maak kans op de prijzenpot! Zit je nog om ideeën verlegen? Doe direct inspiratie op en bekijk alle #Printhacks die bedacht zijn bij Drukwerkdeal.nl.


  1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.