• Altijd de beste deal!
 • Snel, sneller, snelst!
 • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
 • Gewoon goed gedrukt
 • Alles waar inkt op kan
 • Geen gedoe
 • kiyoh score9.1 kiyoh 745 reviews
Printhack36 featured

#Printhack: het mooiste zonnescherm onder de hemel

dinsdag 31 juli 2018

Wat hebben een bedrijfspand, een vlotte camper en een woning vaak gemeen? Kleine hint: het is geen deur, geen dak en een camper heeft geen brievenbus. In deze #Printhack verwijderen wij een doorn uit het oog.

Dus: geen deur, geen dak en een brievenbus. Het antwoord is ...tromgeroffel... Een verfrommeld en verweerd zonnescherm! Los het op met PVC. Laat een spandoek bedrukken, hack je zonnescherm en creëer de hemel van je dromen.

Printhack36 featured-2

Wat heb je nodig?

Met bedrukt PVC heb je binnen no-time en supervoordelig een gepersonaliseerd zonnescherm in huis. Het enige dat je nodig hebt is een schroevendraaier om het systeem open te schroeven, en een omgezoomd spandoek. Het ontwerp van je zonnescherm is helemaal aan jou. Het is dus wel handig als je al een creatief idee hebt. Zo niet, helpen wij je aan wat ideetjes.

Tip: Geïnspireerd en wil je ook een zonnescherm hacken? Meet dan eerst je oude zonnescherm op en bestel vervolgens je nieuwe doek in exact hetzelfde formaat.

Printhack36 featured-nodig

 1. Draai het scherm helemaal uit en schroef het zonneschermsysteem open
 2. Schuif het oude doek er uit
 3. Haal de pees uit je oude doek en steek deze in de zoom van je nieuwe zonnescherm
 4. Schuif het doek aan de onderkant van de zoom in het frame
 5. Schroef nu alle kapjes weer terug en draai het doek strak

Twijfel jij of je zonneschermsysteem geschikt is? Of aan jouw skills om dit doek te vervangen? Nodig gewoon je handige buurman uit. Op YouTube staat natuurlijk ook een enorme voorraad aan videohandleidingen.

Zonneschermen hacken voor je woning of bedrijfspand

Je bent supertrots op je bedrijfspand, maar die standaard zonneschermen inspireren niet. De meesten zijn asgrijs en zelfs een tikkeltje deprimerend. Verander je levensloze luifels in stralende branding. Laat PVC bedrukken met je logo, rol ze in de systemen en schreeuw je boodschap van de zonwering.

Printhack36 featured-winkel

Het scherm hoeft natuurlijk niet altijd uit een duur systeem te komen. Zo span je makkelijk een zonnescherm in een spandoekframe, of dek je de open wanden van je tuinhuis stijlvol af met vlaggendoek.

Printhack36 featured-mesh

Gepersonaliseerd op pad

Je zit op de camping, langs de route van de Tour, of aan een fantastisch viswater. Je gezelschap is prettig en de zon straalt op je dak. Dan is dat eeuwige zonnescherm als een vlek op Het Melkmeisje. Maak er het stukje kunst van dat bij jou past. Laat zien wie je bent! Of, zoals een van onze klanten doet...laat zien waar je vandaan komt.

camper1

#Laatzienwiejebent

Zit jij net als klant Rudy al lang en breed met je gepersonaliseerde luifel in de zon? Deel het met ons! Zo genieten we allemaal een beetje mee van jouw plekje onder de zon. En je kan ook nog eens € 100,- drukwerktegoed winnen. Het enige dat je hoeft te doen is een foto uploaden van je luifel met #laatzienwiejebent.


 1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur
Bekijk openingstijden
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.