Printhack41 secondary

#Movember printhack: deze scheerslabber bespaart je opruimsessies en echtelijke ruzies

maandag 29 oktober 2018

Een van de grootste punten van echtelijke ruzies: scheerafval! Het is een heikel punt in de badkamer al die ronddwarrelende, moeilijk op te ruimen resten van het scheren. Een echte man scheert zich niet, dus die kent dit probleem niet. Maar ga jij wel elke ochtend voor glad? Opgelet! Met deze Movember #printhack ben jij je partner voor.

1. Het idee

Iedereen die zijn gezicht wel eens te lijf gaat met een scheermes weet het; de overblijfselen in je wasbak zijn moordend. Je komt tijd te kort om het op te ruimen, daar valt je partner over en voor je het weet sta je te stotteren over stoppels. Vanaf nu niet meer! Vang al je scheerresidu op met een simpele, gepersonaliseerde scheerslabber.

Printhack41 featured-result

2. Wat heb je nodig?

Men neme: een indoor bannier, twee zuignappen en een koord. Printhack41 featured-nodig

3. Wat moet je doen?

Stap 1: haal de balkjes uit de zomen van je banier en steek hier aan beide kanten koord doorheen. Stap 2: knoop de uiteinden van het bovenste koord aan elkaar zodat je hoofd hierdoor kan. Stap 3: knoop per uiteinde van het onderste koord de zuignapjes eraan vast. Stap 4: steek je hoofd door het gat en plak de zuignappen op de spiegel.

En daar is je gepersonaliseerde kinhaarvangnet! Nooit meer stoppels in je wasbak.

#Laatzienwiejebent in Movember

Nu horen wij je denken: maar in #Movember scheer je toch juist niets? Dat klopt! Daarom bestel je de gepersonaliseerde scheerslabber nu en scheer jij je in december. Vang jij je baardhaar op in een banier? Leg hem vast op de foto! Want je gladde kin is geld waard. Post een foto van je scheerslabber op social media met #Laatzienwiejebent en misschien win jij € 100,- drukwerktegoed.


  1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.