Blog-oproep-Printhacks-secondary

Laat zien wie je bent met je eigen #Printhack

maandag 10 december 2018

Elke twee weken een vette #Printhack, elke twee weken een van onze megacreatieveklanten aan het woord, elke twee weken prijs. Slimme printoplossingen voor alledaagse problemen, dat zijn #Printhacks. Met een beetje creativiteit en hele vette print maak je net dat beetje verschil. Zie jij onze #Printhacks en denk jij: mijn idee is beter? Dan is dit je moment. Zet je creativiteit in de spotlight, creëer je eigen #Printhack, stuur hem in en win €100,- drukwerktegoed!

Wat moet je doen?

Om een vette #Printhack te creëren en kans te maken op de tweewekelijkse prijs van €100,- drukwerktegoed, volg je gewoon het volgende stappenplan:

  • Stap 1: bedenk een geniale nieuwe toepassing van een product op onze site
  • Stap 2: werk je #Printhack uit in een afbeelding
  • Stap 3: maak een eenvoudig stappenplan om de #Printhack uit te voeren
  • Stap 4: mail je #Printhack naar printhack@drukwerkdeal.nl of post hem op sociale media met #Printhack

Sla aan het hacken, begin te ontwerpen en durf te designen! Om je wat op gang te helpen hebben wij een aantal toppers voor je op een rij gezet:

De overtreffende trap

Blog-oproep-Printhacks-trap Verhuizen of verbouwen, dat is altijd meer werk dan je van tevoren denkt. Een van de intensiefste klussen? De trap renoveren! Bespaar jezelf de moeite van timmeren of lijmen en renoveer je trap op unieke wijze met je eigen ontwerp. De stootborden van de trap beplak je met stickervinyl dat je bestelt in variabele maten. Voor de traptreden gebruik je vloerstickers, die een grovere structuur hebben zodat ze niet te snel slijten.

Tegels en vinyltapijt

Blog-oproep-Printhacks-vloervinyl Een hoogpolig tapijt stofzuigen is frustrerend, tegelen is een bak werk, en in laminaat leggen heb je ook nooit zin in. Of het nou om je woonkamer gaat, of om de vloer in je kantoorpand, het juiste vloertje vinden is zo makkelijk nog niet. Ontwerp hem daarom zelf! Ontwerp de tegel of het tapijt dat bij je past, laat het drukken op een vloersticker en je bent er. Alleen nog even goed opletten dat je hem recht op je vloer plakt.

[ blogbanner-Buitenreclame ]

Paneelgordijn als roomdivider

Blog-oproep-Printhacks-paneelgordijn Kantoren: miljoenen Nederlanders slijten er uren per dag. Waarom maken zo weinig mensen er dan iets fijns van? 61% van onze klanten is niet tevreden met het kantoor waar ze werken. Dat snoept aan de blijheid en productiviteit op kantoor. En dat is vet zonde als je weet hoe makkelijk je er iets leuks van maakt. Met je eigen ontworpen paneelgordijnen van Decotex bijvoorbeeld.

#Printhacks

Kan je nu eindelijk dat ene geniale idee van de plank halen? Of ben je geïnspireerd geraakt door onze voorbeelden? Sla aan het hacken, begin te ontwerpen en durf te designen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Stuur je ontwerp in, maar vergeet ook onze # niet. Post een foto van je ontwerp op social media, voeg #Printhacks toe en wie weet verdubbel jij de prijs van je #Printhack. Succes!


  1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.