secondary

Gratis tutorials voor feestelijke teksteffecten

woensdag 5 december 2012

Tijdens het ontwerpen kun je helemaal losgaan met afbeeldingen. Maar het is natuurlijk al helemaal cool om visueel iets bijzonders te maken van je teksten! Om je op weg te helpen speciaal voor jou gratis tutorials over teksteffecten die je goed kunt gebruiken tijdens de feestdagen.

Feestelijk gebreide letters

Deze letters met een ‘gebreid effect’ zijn bijzonder feestelijk! En ook voor andere gelegenheden kun je dit grappige effect natuurlijk uitstekend gebruiken.

Gratis-tutorials-teksteffecten-photoshop-gebreide-letters

Om op te eten!

Van deze smakelijke 3D typografie ga je toch spontaan watertanden? Op tutsplus.com wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze aantrekkelijke letters zelf maakt!

Gratis-tutorials-teksteffecten-photoshop-letters-om-op-te-eten

Gouden letters Photoshop

Klassiek, mysterieus… en het lijkt wel echt goud! Ook met dit effect ben jij ervan verzekerd dat je tekst van het beeld af spat. In de tutorial van psd.tutsplus.com ] wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij zulke letters kunt fabriceren.

Gratis-tutorials-teksteffecten-photoshop-gouden-letters

Sprookjesachtig teksteffect

Sprookjesachtig de feestdagen of het nieuwe jaar in? Met dit dromerige teksteffect gaat dat zeker lukken.

Gratis-tutorials-teksteffecten-photoshop-droomeffect-letters

Vintage en retro effecten

Retro is hip! Daar kun je ook heel veel leuks mee in je teksten, als je bijvoorbeeld een feest geeft. Neem nu bijvoorbeeld dit smaakvolle retro 3D effect, een kleurrijk gelinieerd retro effect, of deze smaakvolle vintage typografie.

Gratis-tutorials-teksteffecten-photoshop-retro-letters

Benieuwd naar nog meer teksteffecten?

Binnenkort komt er een blog aan waarin we een selectie maken van nóg meer teksteffecten. Dit keer lag de nadruk op feestelijke teksteffecten. In het volgende blog selecteren we originele teksteffecten. Neem nu bijvoorbeeld echte urban teksteffecten, zoals het graffiti-effect, of teksten in de vorm van water. Stay tuned!


  1. #Tutorials
  2. #Inspiratie
  3. #Grafisch design
  4. #Kerst
  5. #Teksteffecten

Michael Willems
Michael Willems

Mijn doel en werkzaamheden zijn het verbeteren van de online prestaties van o.a. Drukwerkdeal.nl. Expert op het gebied van internetmarketing en verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de online projecten. Sportief en altijd in voor een praatje.

Lees meer van Michael Willems

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.