verspreidingsdrukwerk-slider

Flyers en folders verspreiden: je nummer één verkoopkanon

woensdag 24 januari 2018

Je doelgroep bereiken bepaalt of er voldoende brood op je ondernemersplank ligt. Voor jou als ondernemer is het bereiken van de doelgroep soms een echte kwelling. Je kent je doelgroep, je weet waar hij zich bevindt en waarom ze jouw product nodig hebben. Maar hoe breng je die boodschap het best over? Via de brievenbus. Lees verder en leer alles over je doelgroep bereiken in dit blog.

Je doelgroep bereiken via social media

Nepnieuws op social media neemt toe, het vertrouwen van de consument daalt en je concurrent gebruikt het ook ijverig. Door alle advertenties op social media zie je door de bomen het bos niet meer. Alle bomen worden reclamezuilen en écht iemand bereiken wordt steeds moeilijker of duurder.

Verspreiding featured-opvallen

Je doelgroep bereiken met buitenreclame

Buitenreclame is een fantastisch middel om te werken aan je naamsbekendheid of om te laten zien waar je zit. Maar er is een klein nadeel. Buitenreclame komt niet bij de mensen thuis. Maar bevindt je doelgroep zich maar op één plek?

Folders verspreiden je boodschap!

Wat valt op je mat zonder zucht of stoot en maakt je wereld heel goedkoop? Precies, reclamefolders! 59% van alle Nederlanders leest de reclamefolders die op de deurmat vallen. Van die 59% komt maar liefst 84% in actie naar aanleiding van je actie of aanbod uit de folder. Zorg voor een opvallende boodschap of een pakkende actie en folders verspreiden staat gelijk aan je doelgroep bereiken.

Knipsel

Goeie tip: Beloon klanten die met de folder naar je winkel komen met korting, of maak van je flyer bijvoorbeeld een strippenkaart. Zo meet je makkelijk hoe hoog de response is op je direct mailing en geef je mensen extra redenen om naar je winkel te komen.

Nog een goeie tip: Moet jij je folder of flyer zelf ontwerpen? Zo ziet een goede flyer eruit die omzet in de la brengt.

De laatste goeie tip: Folders en flyers verspreiden doe je naar een vast aantal adressen. Neem jij een advertentie op in je folder dan weet je dus precies hoeveel huishoudens je advertentie zien. Naar aanleiding van het aantal reacties kan je dus supersimpel bijhouden hoe succesvol al je acties en aanbiedingen zijn. Maak hier gebruik van!

Hoe werkt het?

De bestelling doe jij, het drukken doen wij en je folders verspreiden doet Spotta. Je flyer of folder komt in een seal bij het reclamedrukwerk van alle grote retailers. En wie bekijkt de nieuwe aanbiedingen nou niet even? Met flyers en folders verpsreiden valt je boodschap op.

Natuurlijk laat je niet zomaar ergens flyers of folders verspreiden. Hier zit een idee achter. Dat idee hoef je niet helemaal zelf uit te broeden. Folders of flyers verspreiden kan daardoor al in 1 minuut. Bekijk de video en bestel direct.Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.