Halloween secondary

8 ideeën voor je Halloween outfit

donderdag 27 oktober 2016

Eén keer per jaar heb je een fantastisch excuus om verkleed de straat op te gaan en op feesten de paljas uit te hangen (carnaval uitgezonderd): Halloween! Een creepy kostuum is vereist. Wij helpen jou je kostuum kiezen, met 8 top- én flopideeën voor je Halloween outfit.

Mini-Trump

halloween-outfit-trump

Over presidentskandidaat Donald Trump lopen de meningen, voorzichtig gesteld, uiteen. Zijn voorkomen is kenmerkend: de weelderige bos haar, die enorme handen en zijn getuite lippen. Voor mannetjes van een jaar of 9 is dit een topkostuum.

Oordeel: top!

R2D2 XL

halloween-outfit-r2d2

R2D2 is een iconisch filmkarakter, geliefd door jong en oud. De rol werd in alle Star Wars-films gespeeld door Kenny Baker, een acteur met dwerggroei. Dat is een goede keuze geweest, want R2D2-uitrusting staat volwassenen met gemiddelde afmetingen toch wat minder flatteus.

Oordeel: flop!

Real-life Bert & Ernie

halloween-outfit-bert-ernie-1024x576

Men neme 2 tv-helden waarmee bijna iedereen zijn kindertijd heeft doorgebracht. Daar voeg je een onwijze hoeveelheid make-uptalent aan toe. Het resultaat: dit angstaanjagend levensechte duo Bert & Ernie. Doodeng, een verpeste kindertijd en nachtmerries voor de rest van je leven: dit is een fantastische Halloween outfit.

Oordeel: top!

Kringloop Wolverine

halloween-outfit-Wolverine

“Schat, is de vaatwasser al uitgepakt?” “Moet je even kijken, ik ben druk. Hoezo?” “Oh, niks… Moet me nog even verkleden voor vanavond” Voor de last-minute verkleders onder ons is de man op deze foto een held. Ook al ziet hij er wat minder onbreekbaar uit dan de ‘echte’ Wolverine. Toch, een voldoende wordt het niet. Creativiteit: 10. Uitvoering: 1.

Oordeel: flop!

Kleuter Lecter

halloween-outfit-lecter

Voor Chianti is hij te jong. En we betwijfelen of hij niet liever potjes Olvarit weghapt dan malse stukjes mensenvlees. Toch vinden we dit een uitstekende Hannibal Lecter verkleedpartij. Praktisch voor de ouders ook: zeuren in de supermarkt om een lekker toetje is er niet meer bij. Dat zet me trouwens aan het denken: zit hij wel vrijwillig in die dwangbuis…?

Oordeel: top!

Wandelende routebeschrijving

halloween-outfit-routebeschrijving-768x1024

“Haha, ik was laatst verdwaald. Gedronken? Nee joh, ik moest gewoon m‘n hart volgen, haha. En toen kwam ik uit op de kruising van liefde en geluk, hihi. En daar vond ik Mimi, mijn nieuwe liefie. En zij vond meteen haar weg. Direct naar mijn hart…smelt!”

Oordeel: helemaal de weg kwijt

Zakformaat Jigsaw

hgalloween-outfit-jigsaw

Wat is dat toch met kinderen en horrorkarakters? Ze zijn zeker niet oud genoeg om de griezelfilms te kijken. En toch lopen zij in die outfits rond alsof ze niets anders doen. Check bijvoorbeeld deze kleine baas op z’n driewieler. Goedgeklede peuter overdag, sadistische puzzelmoordenaar ’s nachts. Chapeau kerel.

Oordeel: top!

Ballenjongen

halloween-outfit-ballenbak

Het lijkt erop dat deze jongeman zijn Halloween outfit bij elkaar heeft geshopt in Småland en betaald heeft met zijn waardigheid. Dit blijft een feestje voor 1 persoon.

Oordeel: flop


  1. #Tips
  2. #Drukwerkdeal.nl
  3. #Drukwerk
  4. #Halloween

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.