vintage secondary

Tropendagen bij drukkers dankzij Lubach-actie 'Toprioriteit'

maandag 4 november 2019

Aan het koude weer zou het niet liggen, maar internetdrukker Drukwerkdeal.nl beleeft deze week tropendagen. Aanleiding is de T-shirtactie die Arjan Lubach afgelopen zondag in het programma Zondag met Lubach startte. De actie heeft de afgelopen week honderden extra bestellingen van bedrukte 'Toprioriteit'-T-shirts opgeleverd.

Met de actie wil Lubach leraren die gaan staken op 6 november een hart onder de riem steken. Al tijdens het programma vertelde Lubach de shirts zelf niet te kunnen drukken. 'Zoveel shirts op zo’n korte termijn kon alleen door een leger kindslaven aan het werk te zetten', grapte Lubach.

En dat hebben de drukkers van Nederland geweten. ‘Op maandag lagen hier honderden extra bestellingen,’ zegt Bart Toorneman, operations managers bij Drukwerkdeal.nl. ‘De bestellingen komen van onderwijsinstellingen, maar zeker ook van docenten zelf.’

De nationale onderwijsstaking vindt volgende week plaats, op 6 november. Drukwerkdeal.nl verwacht de extra vraag tot die tijd aan te kunnen. 'Voor de zekerheid hebben we extra voorraad besteld,' aldus Toorneman.

Noot voor de redactie Drukwerkdeal.nl is sinds 2005 marktleider in drukwerk, reclamematerialen en relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Drukwerkdeal.nl is onderdeel van Cimpress N.V. (Nasdaq: CMPR). Voor vragen of publiciteitsmateriaal: lourens.scholing@drukwerkdeal.nl.


  1. #Tshirts
  2. #T-shirts

Lourens Scholing

Lourens Scholing is content marketeer bij Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Lourens Scholing

Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur
Bekijk openingstijden
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.