Drukwerkdeal Productie

Drukwerkdeal.nl investeert in Deventer productielocatie

donderdag 14 september 2017

Drukwerkdeal.nl gaat flink investeren. Op 1 oktober openen we een nieuwe faciliteit: Drukwerkdeal Production. Als locatie is gekozen voor Deventer, waar ook het kantoor en een textieldrukkerij van Drukwerkdeal.nl zijn gevestigd.

Met de plannen leggen we een belangrijke basis voor onze groeidoelstellingen voor de komende jaren. “Om die te halen moeten we blijven investeren. Met name onze klanten zullen van de uitbreiding profiteren,” zegt Haico Meijerink, CEO bij Printdeal, het moederbedrijf van Drukwerkdeal.nl.

Meijerink: “Dit is vooral een investering in groei, kwaliteit en flexibiliteit. Om te blijven groeien moeten we verder gaan dan anderen. Zakelijke online shoppers, een groot deel van onze klanten, willen precies weten wat ze krijgen, wanneer ze het krijgen en hoeveel ze ervoor betalen. Alleen met een service die elke keer weer de verwachtingen overtreft krijg je het voor elkaar dat mensen je aanbevelen aan anderen, de beste vorm van reclame.”Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.