Tasje Erbij secondary

Tasje erbij?

zondag 9 september 2012

Een bedrukte tas is effectief en goedkoop. Er kan van alles in: schoolboeken, boodschappen, sportkleding... En een tas komt overal: op kantoor, in het winkelcentrum, op straat...

tasje-erbij-blog-cover

Hoe duurzamer de tas, hoe langer de reclameboodschap vertoond wordt. Een stevige tas wordt meerdere malen per maand gebruikt. In marketingtermen: een lage prijs-per-vertoning!

tasjes-in-verschillende-kleuren

Logisch dus dat ze niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Vrijwel iedere winkel geeft je een plastic tas mee, voorzien van bedrijfsnaam of logo. Wat je steeds vaker ziet, zijn goodiebags. Bij veel events krijg je tegenwoordig een luxere kwaliteit tas mee met (hopelijke relevante) inhoud.

plastic-tassen-met-koordjes

Behalve als promotiemiddel is een tas ook een prima relatiegeschenk. Met name de shopper, de premium en de postman zijn hiervoor geschikt. Kies een bondige tekst en/of een duidelijk logo. En – niet onbelangrijk – laat beide zijden van de tas bedrukken.

goodiebags-van-drukwerkdeal

Denk jij erover om tassen te laten bedrukken? Bekijk snel ons tassen assortiment!


  1. #Tassen
  2. #Relatiegeschenken
  3. #Promotie
  4. #Sportkleding

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.