Tasje Erbij secondary

  Tasje erbij?

  zondag 9 september 2012

  Een bedrukte tas is effectief en goedkoop. Er kan van alles in: schoolboeken, boodschappen, sportkleding... En een tas komt overal: op kantoor, in het winkelcentrum, op straat...

  tasje-erbij-blog-cover

  Hoe duurzamer de tas, hoe langer de reclameboodschap vertoond wordt. Een stevige tas wordt meerdere malen per maand gebruikt. In marketingtermen: een lage prijs-per-vertoning!

  tasjes-in-verschillende-kleuren

  Logisch dus dat ze niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Vrijwel iedere winkel geeft je een plastic tas mee, voorzien van bedrijfsnaam of logo. Wat je steeds vaker ziet, zijn goodiebags. Bij veel events krijg je tegenwoordig een luxere kwaliteit tas mee met (hopelijke relevante) inhoud.

  plastic-tassen-met-koordjes

  Behalve als promotiemiddel is een tas ook een prima relatiegeschenk. Met name de shopper, de premium en de postman zijn hiervoor geschikt. Kies een bondige tekst en/of een duidelijk logo. En – niet onbelangrijk – laat beide zijden van de tas bedrukken.

  goodiebags-van-drukwerkdeal

  Denk jij erover om tassen te laten bedrukken? Bekijk snel ons tassen assortiment!


  1. #Tassen
  2. #Relatiegeschenken
  3. #Promotie
  4. #Sportkleding

  Drukwerkdeal.nl

  Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

  Lees meer van Drukwerkdeal.nl

  Klantenservice
  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.