secondary promoevent

Kom kennismaken op 'Where Marketing Meets Service' op 17 en 18 juni

dinsdag 11 juni 2019

Commercieel directeur van Drukwerkdeal.nl Martijn Jansen is een van de sprekers op het Where Marketing Meets Service Event op 18 juni in De Fabrique in Maarssen. De organisatie van dit tweedaagse kennisevent wil professionals die werken op het snijvlak van marketing en service inspireren met nieuwe inzichten, trends en de succesvolste cases uit de markt.

Onder de noemer “Geen concessies aan extreme klantgerichtheid” geeft Martijn bezoekers van Where Marketing Meets Service een kijkje in de keuken van de marketingoperatie van Drukwerkdeal.nl, marktleider in de markt van online drukwerk. Customer service of, zoals het bij Drukwerkdeal.nl heet, ‘Customer Care’, staat centraal in de benadering.

“Klassieke marketingstrategie zegt dat je je als bedrijf vooral moet onderscheiden op één aspect, zeg prijs of heel innovatieve producten. Daar zijn we bij Drukwerkdeal.nl niet heel erg van. Niet omdat we nu eens even lekker dwars willen gaan doen, maar ik geloof dat je als merk alle opties open moet houden als je de klant echt centraal wil zetten. Kijk naar bedrijven als Amazon of Lidl, die doen dat al jaren enorm succesvol,” aldus Jansen.

WMMS2019 meld gratis aan 960x540

‘First-time fix’ is een centrale waarde in de marktbenadering van Drukwerkdeal.nl. Daarom richtte het bedrijf zijn klantenservice in rondom kleine, zelfsturende end-to-end teams.

“Wat je wil is een persoonlijke benadering voor klanten die toch schaalbaar is,” aldus Jansen. “Door verantwoordelijkheden laag in de organisatie te brengen, bij de professionals zelf, geven we klanten de beste ervaring. Die hoeven immers minder te wachten, of te spreken met een manager. Ons uitgangspunt is: bij Drukwerkdeal.nl spreekt iedereen met de chef.”

Om Martijns verhaal kracht bij te zetten is een team van Drukwerkdeal.nl op het event aanwezig om bezoekers te helpen met hun specifieke marketinguitdagingen.

Wil je de presentatie van Martijn bijwonen? Dat kan op 18 juni vanaf 14.40 in de Fabrique in Maarssen. Inschrijven voor Where Marketing Meets Service is gratis en kan hier.

Zie je daar!Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.