dat kan anders secondary

Dat kan anders: win een make-over van je buitenreclame!

zondag 22 april 2018

Zoals kleren de man maken, zo maakt buitenreclame jouw bedrijf! Nu breekt de lente aan, de temperatuur stijgt en steeds meer mensen zoeken buiten op. Een beter moment om bekijks te trekken met buitenreclame is er niet. Zorg er daarom voor dat al je buitenreclame fris en up to date is! Net als de grote voorjaarsschoonmaak in huis, heeft je buitenreclame ook een voorjaarscheck nodig. Want gezien worden begint bij een verzorgde buitenkant.

Heb jij geen idee hoe jij je logo zichtbaar maakt langs die drukke weg? Wat je kan doen om extra aandacht te vestigen op je stoepbord? Of heb jij, op welke manier dan ook, hulp nodig met je buitenreclame? Robin helpt je uit de brand!

Mail en win!

In nieuwe afleveringen van 'Dat kan anders' reist Robin door het land, op zoek naar buitenreclame die anders kan. En dit jaar geef jij jezelf, je familie of vrienden op voor een make-over! Ben jij of ken jij iemand met buitenreclame die aan verfrissing toe is?

Stuur een foto naar marketing@drukwerkdeal.nl, en wie weet staan wij binnenkort bij je op de stoep voor een make-over!Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.