Op dit moment is er een storing bij onze hostingpartner. Daardoor kunnen we je misschien niet goed helpen. Bij problemen raden we je aan het later nog eens te proberen. We werken aan een snelle oplossing!

10 redenen om naar Print & Inspire te gaan

Jan Jaap Holdijk plaatste dit bericht in Klanten

Op 22 november 2016 organiseerden wij hét event voor elke professional die met print te maken heeft: Print & Inspire. En dit zijn de 10 belangrijkste redenen waarom je dit event niet mocht missen!

print-inspire-1

1. De kunst van drukwerk

print-inspire-2

Mooi drukwerk maken is geen kunstje. In de aankleding van DeFabrique en onze galerie laten we je zien dat drukwerk kunst met een grote K is. Onze designers laten je zien dat drukwerk het perfecte canvas is om jouw doelgroep keer op keer mee te verrassen.

2. Spraakmakende sprekers

print-inspire-3

Je verlaat Print & Inspire met een hart vol inspiratie en een hoofd vol kennis. Op ons hoofdpodium hebben we een programma vol stimulerende sprekers voor je. Marketingexpert Steven van Belleghem vertelt je hoe belangrijk de menselijke kant is in de toekomst van marketing, neuropsycholoog Roderick Reichenbach van Braingineers laat zien hoe je met hersendata de effectiviteit van je communicatie test en Robbert Delfos van Graficus praat je bij over de huidige staat van de industrie. Onze CEO Haico Meijerink sluit het programma af.

3. Adobe workshops

print-inspire-4

Adobe Certified Expert Peter Villevoye leert je in een serie workshops alles wat je moet weten om met de programma’s van Adobe de beste resultaten neer te zetten. Peter geeft workshops voor elk niveau: van de ondernemer die zelf een flyer in elkaar wil zetten tot de art director die complete concepten moet opleveren.

4. Online marketing workshops

print-inspire-5

Drukwerk is niet het enige middel om je klant aan te zetten tot actie. Online marketingkanalen zoals bijvoorbeeld social media, SEO en SEA mogen niet ontbreken als je resultaten wilt bereiken. Onze experts leren je hoe jij je doelen online het beste bereikt.

5. Productontwikkeling

print-inspire-6

Ontdek nu al welke producten je binnenkort bij Drukwerkdeal.nl kunt verwachten. Onze product developers geven je hier vast een preview.

6. Netwerken

print-inspire-7

Designers, copyshops, grote leveranciers, reclamebureaus en alles daartussenin komt al jarenlang graag bij ons over de vloer. En wij brengen al die vakmensen graag in contact met elkaar. Geniet van een drankje met branchegenoten of loop je volgende opdrachtgever, klant of collega tegen het lijf op Print & Inspire.

7. To Do-list

print-inspire-8

Nee, dit is geen to do-list met een boel klusjes voor jou. Dit is jouw to do-list voor ons. Vertel ons wat je verwacht van Drukwerkdeal.nl en wij gaan aan de slag met jouw wensen.

8. Unieke locatie

print-inspire-9

Praktisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, tussen spoor en kanaal, ligt een immense lijnolie- en mengvoederfabriek. Compleet met immense silo’s, loodsen, magazijnen en fabriekshallen. Daar vind je DeFabrique, Nederlands’ meest unieke eventlocatie. En die unieke locatie is het indrukwekkende decor van Print & Inspire.

9. Ontmoet de gezichten achter Drukwerkdeal.nl

print-inspire-10

Elke dag werken bijna 200 Drukwerkdealers keihard aan jouw onvergetelijke drukwerkervaring. En tijdens Print & Inspire heb jij de kans om ze persoonlijk te ontmoeten. Check bij onze bestandscontroleurs hoe je een vlekkeloze afhandeling van je bestanden garandeert, vraag onze salesmensen het hemd van lijf over de voordelen van ons partnerprogramma en ontmoet de experts uit jouw persoonlijke cirkel die elke dag klaarstaan voor al je vragen.

10. En het beste…

Print & Inspire bezoeken kost je niets. Net als het eten en drinken. Dus schrijf je meteen gratis in. We kunnen niet wachten om jou te inspireren met producten en oplossingen voor 2017 en daar ver voorbij.

Inschrijven kost je slechts een klik, en geen cent extra. Wat het je oplevert: waardevolle kennis over marketing en neurowetenschap, vaardigheden waarmee jij je doelen beter bereikt en waardevolle nieuwe contacten.

UPDATE De inschrijving is gesloten! Check hier de aftermovie en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van onze volgende events.

Datum: 22 november 2016 Tijd: 13:30 – 20:00 uur Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht Toegang: gratis