Print-inspire-Secondary

11 redenen om naar Print & Inspire te gaan

maandag 3 september 2018

Op 6 november organiseren wij hét event voor iedereen die gek is van print: Print & Inspire. En dit zijn de elf belangrijkste redenen waarom je dit event niet mag missen!

print-inspire-1

1. Sprekers van wereldniveau

357 print&inspire-featured sprekers

Red Bull is getransformeerd van zoet energiedrankje naar wereldwijd mediamerk. En de man die daar verantwoordelijk voor is, komt ons daar alles over vertellen op Print & Inspire. Huib van Bockel is onze keynote speaker en vertelt hoe je een krachtig merk bouwt. Ook verwelkomen we Antal de Waij, die uitlegt hoe je de bekendheid van jouw bedrijf vergroot en leads genereert met content.

2. Adobe workshops

print-inspire-4

Adobe Certified Expert Peter Villevoye leert je in een serie workshops alles wat je moet weten om met de programma’s van Adobe de beste resultaten neer te zetten. Peter geeft workshops voor elk niveau: van de ondernemer die zelf een flyer in elkaar wil zetten tot de art director die complete concepten moet opleveren.

3. Printart

357 print&inspire moodboard

Print is het canvas waarop jouw fantasie de ruimte krijgt. Alle ruimte, laten we je zien met onze gedrukte kunstwerken. In de aankleding van DeFabrique laten we je zien dat drukwerk kunst met een grote K is. Laat je inspireren en ontdek waarmee je jouw doelgroep keer op keer kunt verrassen.

4. What’s in the box?

357 print&inspire what's-in-the-box

Iedere keer dat je een bestelling ontvangt of een cadeautje opent, is het een verrassing: wat zit er in die doos? Dat idee blazen we op tot levensgroot formaat. Iedere keer dat je deze zeecontainer instapt, wacht er een verrassing op je. We verklappen je niets, dit moet je ervaren!

5. 3D scan jezelf

357 print&inspire 3d-scan

Bekijk jezelf vanuit alle hoeken en laat een 3D-scan van je maken. Daar kan geen selfie tegenop. En: maak kans om jezelf als 3D-poppetje te winnen!

6. Workshops onlinemarketing

print-inspire-5

Drukwerk is niet het enige middel om je klant aan te zetten tot actie. Online marketingkanalen zoals bijvoorbeeld social media, SEO en SEA mogen niet ontbreken als je resultaten wilt bereiken. Onze experts leren je hoe jij je doelen online het beste bereikt.

7. Productontwikkeling

print-inspire-6

Ontdek nu al welke producten je binnenkort bij Drukwerkdeal.nl kunt verwachten. Onze productmanagers geven je hier vast een preview.

8. Netwerken

print-inspire-7

Designers, copyshops, grote leveranciers, reclamebureaus en alles daartussenin komt al jarenlang graag bij ons over de vloer. En wij brengen al die vakmensen graag in contact met elkaar. Geniet van een drankje met branchegenoten of loop je volgende opdrachtgever, klant of collega tegen het lijf op Print & Inspire.

9. Unieke locatie

print-inspire-9

Praktisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, tussen spoor en kanaal, ligt een immense lijnolie- en mengvoederfabriek. Compleet met immense silo’s, loodsen, magazijnen en fabriekshallen. Daar vind je DeFabrique, Nederlands’ meest unieke eventlocatie. En die unieke locatie is het indrukwekkende decor van Print & Inspire.

10. Ontmoet de gezichten achter Drukwerkdeal.nl

357 print&inspire gezichten-dwd

Elke dag werken bijna 300 Drukwerkdealers keihard aan jouw onvergetelijke drukwerkervaring. En tijdens Print & Inspire heb jij de kans om ze persoonlijk te ontmoeten. Check bij onze bestandscontroleurs hoe je een vlekkeloze afhandeling van je bestanden garandeert, vraag onze salesmensen het hemd van lijf over de voordelen van ons partnerprogramma en ontmoet de experts die elke dag klaarstaan voor al je vragen.

11. En het beste…

Print & Inspire bezoeken kost je niets. Net als het eten en drinken. Dus schrijf je meteen gratis in. We kunnen niet wachten om jou te inspireren met producten en oplossingen voor 2018 en daar ver voorbij.

Inschrijven kost je slechts een klik, en geen cent extra. Wat het je oplevert: waardevolle kennis over marketing en neurowetenschap, vaardigheden waarmee jij je doelen beter bereikt en waardevolle nieuwe contacten.

Datum: 6 november 2018 Tijd: 10:00 - 18:00 uur Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht Toegang: gratis


  1. #Drukwerkdeal.nl
  2. #Events

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.