Printhack17 secondary

#Printhack: van A4 flyer naar pepernotenvanger

vrijdag 13 oktober 2017

Zie ginds komt de… Nee, ginds. Nog verder ginds ja, daar. Dáár komt de stoomboot al aan. Vol lekkers voor de kleintjes op de kade. Maar ja, zo’n kinderhand is snel gevuld. Met deze Printhack vergroten we de capaciteit van die kinderknuistjes flink. Maak kennis met onze Sinthack: de pepernotenvanger!

De Sint zet dit jaar op 18 november in Dokkum weer voet aan wal. Samen met tientallen hulpsinten in de rest van het land brengt hij dik twee weken lang de hoofden van duizenden kinderen weer op hol. Niet in de laatste plaats met handen vol pepernoten en ander lekkers. Maar wat nou als je net in de doelgroep van de Sint zit en je hoopt met genoeg snoep voor de rest van het jaar thuis te komen? Zo groot zijn die knuisten nog niet.

Deze Sinthack helpt ieder kind bij het vergaren van een stevige Sinterbuit. Het enige wat je nodig hebt is een 170 grams A4 flyer met bedrukking en wat plakband.

feestdagen-2017-detailhandel

Winkeliers opgelet: pak je kans en deel deze pepernotenvangers uit aan alle kinderen en ouders die je zaak bezoeken. Want aan de achterzijde hebben we ruimte vrijgelaten voor jouw bedrukking. Een mooi canvas voor jouw logo of actie, die straks overal in de stad te zien is tijdens de intocht van Sinterklaas!

Wat heb je nodig

Printhack17 featured-1nodig

Gratis download - ons template A4 flyers met pepernotenvanger bedrukking Plakband

We hebben vast het ontwerp aan de flyer voor de pepernotenvanger toegevoegd. En het papier geselecteerd: 170 grams kwaliteit, houtvrij mat mc en zonder afwerking. Je hoeft alleen nog maar de oplage te kiezen.

Wil je ook je eigen boodschap aan de pepernotenvanger toevoegen? Download dan het gratis template en lever je bewerkte bestand zelf aan.

Stap 1

Printhack17 featured-stap1 Download het gratis template. Voeg in een ontwerpprogramma desgewenst je eigen logo of actie toe op de achterzijde. Het is niet verplicht, maar het is wel een geweldige manier om op te vallen bij de SInterklaasintocht met jouw merk. Bestel zoveel flyers als je denkt nodig te hebben. Is je bestelling binnen? Dan kan het vouwen beginnen. Vouw langs de stippellijn voor de eerste vouw.

Stap 2

Printhack17 featured-stap2 De tweede vouw doe je, verrassing, volgens de tweede stippellijn. Aan de binnenkant ontstaat er nu een zakje. Helemaal pepernootdicht is die nog niet.

Stap 3

Met een stukje plakband langs de open zijde hou je de boel bij elkaar. Ruimte voor pepernoten en ander lekkers maak je door de flyer open te duwen. En zie daar: je pepernotenvanger met logo is klaar!

Resultaat van je Sinthack

Printhack17 featured-result1

Zo zie je maar hoe ver je komt met een A4 flyer, wat plakband en een beetje creativiteit. Hoeveel kinderen geef jij deze feestdagen de mogelijkheid om hun pepernotenbuit te maximaliseren?


  1. #Printhacks
  2. #Flyers
  3. #Flyer maken
  4. #Feestdagen
  5. #Sinterklaas

Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.