#Printhack: opvallen op een beurs doe je zo!

Robin Bosch plaatste dit bericht in Design

Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens. Nu zit je er nog lekker in als het goed is. Je gaat voor succesvolle beurzen, nieuwe klanten of simpelweg een killer body. Een beursstand inrichten, marketingacties en elke dag naar de sportschool. Allemaal erg intensief en tijdrovend. Doe het veel sneller! Met deze printhack zet jij een interactieve beursstand neer, scoor je met je blokjesbuik op social media en kan je de sportschool overslaan.

Printhack22 featured-contourgesneden

Een succesvolle beursstand inrichten met interactief plaatmateriaal

Op een beurs wil je interactie met de bezoekers van het evenement. Niets breekt het ijs zo lekker als een glimlach. Zorg daarom voor een opvallend en interactief foto-object! Zo trek je bezoekers naar je beursstand, gaan ze op de foto met je drukwerk voorzien van je logo en knoop je makkelijk een gesprek aan.

Printhack22 featured-uitsparen

Originele beursideeën: breid je beurs uit naar social media

Elke foto is tegenwoordig een potentiele profielfoto, en de bezoekers van je evenement laten graag op social media zien op wat voor een leuke plek ze zijn. Maak daar gebruik van! Laat onweerstaanbare fotoprops voorzien van je logo. Zo verspreidt je logo zich overal op social media, zonder dat je er zelf nog iets aan hoeft te doen. Maak ook gebruik van een hashtag op je plaatmateriaal. Gebruik die van het evenement om online te laten zien hoe tof je beursstand is. Tegelijkertijd een mooie reminder voor bezoekers van het evenement die op de hashtag zoeken om langs je stand te gaan.

Printhack22 featured-recht

Goeie fotoprops zijn dan onmisbaar beursmateriaal. Maar om van je beursdag écht een knallend succes te maken heb je meer nodig. Wil je er zeker van zijn dat je op zo'n belangrijke dag echt niets vergeet? Vink dan alle opties van onze beurschecklist af!

Opvallen op een beurs: wat heb je nodig?

Natuurlijk begin je met een creatief idee. Kom je daar niet uit? Misschien vind je hier je inspiratie. Voor de fotoprops van je beursstands kan je het best kiezen voor een stevig plaatmateriaal als Re-board. Dit materiaal is het meest geschikt voor deze vorm van drukwerk. Je vervoert het makkelijk van beurs naar beurs vanwege het lichte gewicht en Re-board is ijzersterk. Kies voor contourgesneden plaatmateriaal of voor drukwerk met een uitsparing.

Printhack22 featured

Wil je voordeliger opvallen op een beurs? Dan kun je voor een spandoek gaan! Het enige dat je dan nog hoeft te doen is even knippen. Het resultaat is oogverblindend. Binnen no-time ben je een topsporter.

Printhack22 featured-spandoek

#Laatzienwiejebent

Heb jij al een strakke beurswand staan? Interactief plaatmateriaal ontwerpen? Of een blokjesbuik voor jezelf gecreëerd? Komen de meest creatieve beursstands van jouw hand? Deel hem dan met ons. Wees niet verlegen! Post je drukwerk op social media met onze #laatzienwiejebent en wie weet levert die foto zomaar € 100.- drukwerktegoed op.

download-pagina