Printhack22 secondary

#Printhack: opvallen op een beurs doe je zo!

maandag 23 juli 2018

Ben jij de beurstijger binnen jouw bedrijf? Dan weet je dat een goede beursstand vooral draait om 'stopping power': dat magische moment waarop je even de aandacht pakt van de argeloze voorbijganger. Zonder stopping power geen gesprekje, geen lead, geen nieuwe klanten! Maar hoe zorg je dat je opvalt tussen de lawine van prikkels en reclame die de gemiddelde beurs typeert? Met deze creatieve #Printhacks helpen we je vast een eindje op weg.

afb printhack-beurs-reboard-2

Een succesvolle beursstand inrichten met interactief plaatmateriaal

Op een beurs wil je interactie met de bezoekers van het evenement. Niets breekt het ijs zo lekker als een glimlach. Zorg daarom voor een opvallend en interactief foto-object! Zo trek je bezoekers naar je beursstand, gaan ze op de foto met je drukwerk voorzien van je logo en knoop je makkelijk een gesprek aan.

afb printhack-beurs-reboard-6

Originele beursideeën: breid je beurs uit naar social media

Elke foto is tegenwoordig een potentiele profielfoto, en de bezoekers van je evenement laten graag op social media zien op wat voor een leuke plek ze zijn. Maak daar gebruik van! Laat onweerstaanbare fotoprops voorzien van je logo. Zo verspreidt je logo zich overal op social media, zonder dat je er zelf nog iets aan hoeft te doen. Maak ook gebruik van een hashtag op je plaatmateriaal. Gebruik die van het evenement om online te laten zien hoe tof je beursstand is. Tegelijkertijd een mooie reminder voor bezoekers van het evenement die op de hashtag zoeken om langs je stand te gaan.

afb printhack-beurs-reboard-3

Goeie fotoprops zijn dan onmisbaar beursmateriaal. Maar om van je beursdag écht een knallend succes te maken heb je meer nodig. Wil je er zeker van zijn dat je op zo'n belangrijke dag echt niets vergeet? Vink dan alle opties van onze beurschecklist af!

Opvallen op een beurs: wat heb je nodig?

Natuurlijk begin je met een creatief idee. Kom je daar niet uit? Misschien vind je hier je inspiratie. Voor de fotoprops van je beursstands kan je het best kiezen voor een stevig plaatmateriaal als Re-board. Dit materiaal is het meest geschikt voor deze vorm van drukwerk. Je vervoert het makkelijk van beurs naar beurs vanwege het lichte gewicht en Re-board is ijzersterk. Kies voor contourgesneden plaatmateriaal of voor drukwerk met een uitsparing.

afb printhack-beurs-reboard-1

Wil je voordeliger opvallen op een beurs? Dan kun je voor een spandoek gaan! Het enige dat je dan nog hoeft te doen is even knippen. Het resultaat is oogverblindend. Binnen no-time ben je een topsporter.

afb printhack-beurs-reboard-4

#Laatzienwiejebent

Komen de meest creatieve beursstands van jouw hand? Deel hem dan met ons. Post je drukwerk op social media met onze #laatzienwiejebent en wie weet levert die foto zomaar € 100.- drukwerktegoed op.

Laatzienwiejebent-blog


  1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.