Kleur-secondary

#Printhack: haal nóg meer uit jouw genietmomentje

maandag 14 mei 2018

Het is maandagmorgen, half negen. Je wrijft het weekend uit je ogen en gaat aan het werk. Maar niet voordat je een lekkere kop koffie op hebt. Je pakt een dienblad; de hele afdeling kan immers wel een bak koffie gebruiken. Je zet de kopjes een voor een onder de automaat, terwijl je blik afdwaalt naar het dienblad. Iedere collega heeft zijn eigen afgetapete vakje, met hierin zijn koffievoorkeuren. Hier zet je het kopje op. Je gaat weer zitten, neemt je eerste slok koffie en je krijgt direct je eerste heldere gedachte van de werkweek: dat dienblad kan toch veel mooier?

Wat heb je nodig?

Voor deze #Printhack heb je maar twee dingen nodig en één daarvan heb je waarschijnlijk al. Ten eerste is een dienblad vrij essentieel. Ook je oude, lelijke dienblad is voldoende: we gaan hem immers pimpen. Tenzij deze van ellende uit elkaar valt natuurlijk, rijd dan even langs de winkel voor een nieuwe. Daarnaast heb je een sticker nodig, deze plak je op het dienblad. Printhack31 featured-nodig Tip: vertrouw je die ene onhandige collega zo’n dienblad niet toe? Bedruk je dienblad met een 3M-sticker. Dit materiaal kan tegen nattigheid en is geschikt voor langdurige toepassing. Zo is je dienblad bestand tegen al je geknoei.

Customize je dienblad

Hoe je dienblad eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Vervang het loshangende tape en dat lelijke handschrift van je collega door een strak ontwerp dat je digitaal aanlevert. Je levert je ontwerp aan en wij bedrukken de sticker voor je dienblad: vakjes met namen, koffievoorkeuren, of zelfs foto’s van al je knappe collega’s. Zet je logo erbij en maak je dienblad helemaal eigen. Printhack31 featured-inspiratie

Vorm je koffietray

Als je je dienblad helemáal eigen wil maken kun je hem ook zelf vormen. In de letterlijke zin van het woord. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw koffietray, passend bij jouw bedrijf, contour snijden of ontwerp een re-board dienblad om je koffietray een kraftlook te geven. Ben je werkzaam in een museum? Maak een koffietray in de vorm van een kunstpalet. Leef je helemaal uit en maak van je dienblad zelf een kunstwerk! Voor een koffietray met uitsparingen of gekke vormen vraag je een offerte aan via Drukwerkdeal Op Maat.

#Laatzienwiejebent

Heb jij je eigen dienblad ontworpen? Haalt jouw afdeling nu koffie op de origineelste manier van het pand? Laat het ons weten! Deel het op social met #laatzienwiejebent en maak kans op € 100,- drukwerktegoed!


  1. #Printhacks

Rob van Bruggen

Rob is stagiair copywriter bij Drukwerkdeal en allergisch voor spelfouten

Lees meer van Rob van Bruggen

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.