Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Lees hier meer over de huidige situatie.

#Printhack: Een nieuw biertje in een handomdraai

Moniek van Bussel plaatste dit bericht in Design

11 februari is het eindelijk weer carnaval. Het feest van Prins Carnaval, carnavalsliedjes, versierde carnavalswagens en vooral: heel veel bier! Met deze #Printhack sta je nooit meer droog, althans… je glas.

Zit je net lekker met je vrienden pilsjes te pakken, is je glas alwéér leeg. Tijdens carnaval zitten de terrasjes goed vol. Gezellig, maar wat is het irritant om een kwartier op je volgende drankje te wachten. Die ergernis is vanaf nu verleden tijd. Plaats het refill bierviltje op je glas en laat zien dat je dorst hebt! Laat het viltje met je eigen logo of ontwerp bedrukken. Reclame maken terwijl je bier drinkt, beter kan het niet.

Printhack23 featured-result

Wat heb je nodig

Niet veel! Bestel bedrukte bierviltjes en pak de schaar uit je keukenla. Knip een inkeping in het viltje, en klaar is jouw eigen refilltje.

Printhack23 featured-nodig

Ondernemers, opgelet: laat het bier rijkelijk vloeien

Als kroegbaas wil je dat de euro’s binnen komen rollen. Carnaval helpt hier goed bij. Het refilltje nog beter. Zetten je klanten een viltje op hun glas? Dan weet jouw personeel dat ze bij moeten schenken. De bierviltjes zijn te bestellen vanaf 50 stuks. Bedrukt met jouw logo en versierd in jouw huisstijl.

Printhack23 featured-jupiler

Geef je vilt vorm

Behalve het design, bepaal je ook zelf de vorm van je viltje. Van gewoon rond of vierkant tot schildvormig en in de vorm van saloondeuren. En dat is nog maar een kleine greep uit de grote selectie. Zit de vorm van je dromen er nog niet tussen? Neem dan contact op met Drukwerkdeal Op Maat voor refilltjes in je eigen vorm.

#laatzienwiejebent

Wil jij ook nooit meer een leeg bierglas of ongeduldige klanten? Dan heb jij deze Printhack vast nagemaakt! Laat ons jouw creatie zien via social media met #laatzienwiejebent. Maak je ook nog eens kans op €100,- drukwerktegoed.