Printhack41 secondary

#Printhack: de allerleukste sneeuwman van papier voor in je boom

dinsdag 13 november 2018

November vliegt harder voorbij dan Mark Zuckerberg in zijn privéjet. Dus: Kerst staat bijna voor de deur. De voorbereidingen beginnen en wij helpen je een handje. Denk dit jaar niet langer na over originele kerstfrummels! Volg deze #Printhack en behang je hele kantoor, winkel of woning met deze fantastische (en stiekem ook wel schattige) sneeuwman.

1. Het idee

Een papieren sneeuwman. Perfect voor in je kerstboom, op je bureau of zelfs voor aan je achteruitkijkspiegel. Het enige dat je hoeft te doen is de gratis download in deze #Printhack op je pc of mac te zetten. Dan nog wat knip- plak- en vouwwerk en klaar is kees.

Tip: Print je de PDF uit en gebruik je onze toffe print? Houd er rekening mee dat je papier niet te dun is! Kies dus voor een stevig stuk papier.

2. Wat heb je nodig?

 1. 170 grams houtvrij offset
 2. A4-papier
 3. Een schaar
 4. Iets puntigs
 5. Lijm
 6. Een liniaal
 7. En de gratis download bij deze #Printhack

Printhack41 featured

3. Wat moet je doen?

Een sneeuwman van fijn papier is fijner bouwen dan een echte. Geen koude natte handen, maar lekker warm aan de keukentafel of aan je bureau. Volg de volgende stappen en het wordt helemaal een eitje.

 • Stap 1: Download de print. Je kan het bestand ook openen in illustrator/indesign/photoshop en de sneeuwman voorzien van je eigen print.
 • Stap 2: Laat je sneeuwman drukken op 170 grams A4-papier.
 • Stap 3: Knip hem uit, vouw hem op alle vouwlijntjes en lijm hem in elkaar.

En daar is 'ie! De allertofste sneeuwman van papier voor in je kerstboom.

download-pagina

#Laatzienwiejebent

Heb jij je eigen papieren sneeuwman in elkaar zitten, in de boom hangen of op bureau staan? Deel hem met ons! Niet de sneeuwman zelf maar een foto. Post een foto van je sneeuwman op social media, voorzie hem van #Laatzienwiejebent en maak kans op € 100,- drukwerktegoed!


 1. #Printhacks

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.