Posters-secondary

Minimalistische posters maken - Win Bohemian Rapsody op vinyl!

donderdag 4 januari 2018

De minimalistische poster wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek. De ontwerpen gaan uit van zo min mogelijk poespas, waardoor hij perfect past in je woonkamer. Minimalistische kunst voor je moderne interieur of kantoor. Webwinkels waar je de posters kan bestellen schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar het ontwerp dat je zoekt zit er nooit tussen. Ga zelf aan de slag: lees in dit blog hoe je minimalistische posters zelf maakt!

Minimalistische posters zelf maken

Vormgeefskills en ingewikkelde software? Voor een minimalistische poster heb je het allemaal niet nodig. Met onze online editor kan je makkelijk zelf posters maken. Voordat je aan het ontwerp begint, kies je eerst het formaat en het type papier van je poster. Open de editor en experimenteer met vormen en tekst om een waanzinnige poster te maken. Zo wordt een minimalistische poster ontwerpen ineens een fluitje van een cent!

Minimalistische filmposters

De minimalistische filmposter is momenteel een van de meest populaire posters. Typ de term in op Pinterest en je verdwaalt voor uren in inspiratie en voorbeelden. Tijdens het Nederlands Film Festival 2017 in September gingen wij zelf los. Vormgever Jeroen ontwierp talloze filmposters die inmiddels al veel woonkamers sieren. Wil jij zelf een van deze posters? Stuur ons een Facebookbericht en ontvang het drukbestand gratis.

Test meteen je filmkennis. Speel raad het plaatje!

Posters-featured-NFF1 Posters-featured-NFF2 Posters-featured-NFF3 Posters-featured-NFF4

Minimalistische muziekposters

Na de filmposters is Jeroen niet meer te stuiten. Nachtenlang is ‘ie druk met nieuwe ontwerpen. Toen de kick-off van de Top 2000 van 2017 naderde konden wij hem op ons kantoor ook niet meer stoppen. En gelukkig maar. Hier zijn de twintig vetste posters van liedjes uit de Top 2000. Zit jouw lievelingslied ertussen? Stuur ons dan een Facebookbericht en ontvang het drukbestand gratis.

Test ook meteen je ontwerpskills. Speel ontwerp het plaatje en win het plaatje!

Posters-featured-top2000-1 Posters-featured-top2000-2 Posters-featured-top2000-3 Posters-featured-top2000-4 Posters-featured-top2000-5 Posters-featured-top2000-6 Posters-featured-top2000-7

Win Bohemian Rapsody op vinyl!

De steevaste nummer één van de Top 2000 is natuurlijk Bohemian Rapsody van Queen. We dagen je bij dezen uit de mooiste minimalistische poster te maken van deze plaat. Maak jij het mooiste plaatje? Dan win jij het plaatje! Wat moet je doen? Maak een ontwerp, stuur hem in met #laatzienwiejebent en maak kans.

  • Inzenden kan tot en met 22 januari 2018


Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.