• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
  • kiyoh score8.8 kiyoh 1019 reviews
ABC-secondary

Het ABCDesign - van A tot Z

Monday, November 27, 2017

Wat is design? Vraag het honderd designprofessionals en je krijgt waarschijnlijk honderd verschillende antwoorden. Iedere designer benadert design anders. Het hoofddoel van design is communiceren, en iedereen communiceert op eigen wijze. Maar wil jij de titel van ultieme eindbaas design? Dan moet je alle klappen van de zweep kennen. Alle factoren die van toepassing zijn, op alles wat met design te maken heeft.

Problemen oplossen, goed plannen en creëren. Design is in het geval van communiceren in zekere zin gelijk aan schrijven. Je zou een tekst niet kunnen lezen wanneer hij vol zit met fouten, gekke zinnen en verzonnen letters. Dat zelfde geldt voor design. Het enige verschil is dat je bij design verschillende elementen samenvoegt om visuele communicatie te creëren. Net als schrijvers, zoeken designers naar bruikbare elementen om een boodschap of idee over te brengen. Een succesvol design laat al die elementen op een ultieme manier samenwerken om een boodschap te communiceren. De rest is aan de creativiteit en skills van de designer.

Wat zijn de klappen van de zweep? Wat zijn nou die elementen die elk design gemeen heeft? Het staat allemaal in ons ABCDesign!

//images.ctfassets.net/46m72ccr1qqx/4VfHuj4BOgAkEAIkmgi2cC/440f81a312da735ec4a4ab7c4ec3165a/ABC-featured.jpg

Het hoofddoel van design is communiceren en iedereen communiceert op eigen wijze. Wij zijn benieuwd naar jouw manier van communiceren. Wat is design volgens jou? Ziet jouw ABC'tje voor design er anders uit? Wat mag er écht niet ontbreken bij het ontwerpen van fantastisch en doeltreffend drukwerk?Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch
Klantenservice
088-8855222
Telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur, via chat tot 18:30 uur
Bekijk openingstijden
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.