• Altijd de beste deal!
  • Snel, sneller, snelst!
  • Gewoon goed gedrukt
  • Alles waar inkt op kan
  • Geen gedoe
‘It’s not a bug, it’s a feature!’ en 5 andere gratis designtemplates voor laptopstickers

‘It’s not a bug, it’s a feature!’ en 5 andere gratis designtemplates voor laptopstickers

Jan Jaap Holdijkplaatste dit bericht inDesignThursday, January 2, 2020

Wat de hamer al duizenden jaren voor de timmerman is, is de laptop voor de moderne mens: een compleet onmisbaar gereedschap. Je timmert er misschien geen meubilair, huizen of carnavalswagens mee in elkaar, maar je verdient er wel je dagelijks brood mee. Maar voor iets dat zo’n persoonlijk gereedschap is, ziet zo’n ding er meestal een beetje saai uit: een flinke lap grijs plastic (of aluminium als je geluk hebt). Laten we daar wat verandering in brengen met deze gratis InDesign-templates voor laptopstickers!

Doe jij je werk op locatie bij een klant? Of plof je het liefst neer in je favoriete koffiecafeetje op de hoek? Zit je met je laptop op schoot in de tweede klas of probeer je tussen de colleges door nog wat werk in te halen? Waar jij pc ook openklapt, laat zien wie je bent met deze gratis templates voor laptopstickers!

1. Extra vitamientjes

453-inspiratiebeelden-juice Iedere computergebruiker weet dat een appel per dag hartstikke goed voor je is. Gebruik jij je appel liever in sapvorm? Dat geen probleem met deze laptopsticker!

Download gratis InDesign-template

2. Extra volgers op Instagram met je laptopsticker!

453-inspiratiebeelden-illustrator Ben je illustrator, tekenaar of verdien je op een andere manier grafisch je brood? Verander je laptop in een etalage om meer volgers op Instagram te trekken!

Download gratis InDesign-template

3. Kijken doe je met je ogen

453-inspiratiebeelden-donttouch Voor een beetje laptop moet je flink wat zuurverdiende centen opzij leggen. En dan is het natuurlijk helemaal prima dat voorbijgangers in het wild jouw machine bewonderen. Zolang ze ervan afblijven. Maak je omgeving dat duidelijk met deze subtiele waarschuwing.

Download gratis template

4. Gezocht: klussen!

453-inspiratiebeelden-designer Als er iets is wat alle freelancers verbindt, is het wel de jacht naar de volgende klus. Ben jij een freelancende designer die niet kan wachten om zijn volgende klant te ontmoeten? Plak deze sticker op je laptop en wie weet schuift je volgende opdrachtgever wel bij je aan.

Download gratis InDesign-template

5. If developer = true Then Print “Laptopsticker!”

453-inspiratiebeelden-bug Wanneer de door jouw gebouwde app plotseling onverwacht gedrag begint te vertonen, kun je natuurlijk met de billen bloot gaan. Sorry, mea culpa, was niet de bedoeling. Maar als dat onverwachte gedrag lang zo vervelend nog niet is…tja, dan was het vast je bedoeling, toch?

Download gratis InDesign-template

Laten zien wie je bent terwijl jij tekeer gaat op je toetsenbord is nog nooit zo makkelijk geweest. Download één van de gratis templates, laat ze drukken en verander je saaie laptop in een openklappende eyecatcher!


  1. #Stickers
Jan Jaap Holdijk

Knalt dagelijks keiharde copy uit zijn toetsenbord. Produceert rotsvaste content. En creëert concepten die grijpen, voor Drukwerkdeal.nl.

Lees meer van Jan Jaap Holdijk
Klantenservice