Word een Adobe-master! 14 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze gratis Adobe masterclasses

Word een Adobe-master! 14 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze gratis Adobe masterclasses

donderdag 25 maart 2021

Drie designprogramma’s, één Adobe Certified Expert… Het is weer tijd voor Adobe masterclasses! In april, mei en juni organiseert Drukwerkdeal.nl organiseren we vier trainingen om jouw skills in Photoshop, Illustrator en InDesign te versterken. Had je deze dagen nog niet omcirkeld op je kalender? Wij geven je 14 redenen om dat wél te doen en je aan te melden voor de masterclasses!

1. Versterk je skills in jouw favoriete Adobe-programma

Word een Adobe-master! 14 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze gratis Adobe masterclasses

Tijdens de vier online sync-ups behandelen we steeds één Adobe-programma: Photoshop, InDesign, Illustrator en Creative Master. Zo gaan we lekker de diepte in en kun je écht nieuwe skills leren. Kies jouw favoriet!

Gelijk overtuigd? Hier bemachtig je jouw plekje!

2. Leer van de expert

Peter Villevoye, Adobe Certified Expert

Peter Villevoye, Adobe Certified Expert, geeft al 35 jaar les in grafische programma’s. Je hebt dus te maken met iemand die precies weet hoe hij technieken uitlegt en Adobe van binnen en buiten kent!

3. Leer de lay-outprincipes in InDesign

InDesign brengt eigenlijk alles samen bij het ontwerpen. Op 15 april leer je alles over de nieuwste features (vast inlezen? Check dit blog over onze 5 favorieten) en besteden we vooral aandacht aan belangrijke lay-outprincipes. Veel ontwerpers ‘doen het op gevoel’, maar echt strakke lay-outs maken is makkelijk te leren!

4. Ontdek handige creatieve tools in Illustrator

Een groot aantal creatieve mogelijkheden van Illustrator koment met de nieuwe interface veel beter uit de verf. We laten je op 4 mei zien hoe je ze gebruikt, maar hier kun je vast lezen wat je kunt verwachten. Ook krijg je tips & theorieën voor het ontwerpen van logo’s.

5. Ervaar de nieuwe (intelligente) mogelijkheden van Photoshop

Photoshop flikt het wéér: supervette features die je hoofd doen tollen. Ze zetten flink in op hun ‘Sensei’-technologie, waarbij designen hand in hand gaat met Artificial Intelligence. Tijdens de sessie vanop 27 mei leer je ook meer over verfijning in de details met onder andere retoucheren, schaduwgebruik en scherptediepte. Wil je je vast verdiepen in de nieuwe PS-features? Femke vertelt je in dit blog over haar favorieten!

6. Krijg antwoord op jouw vragen

Van tevoren kun je per mail je vragen insturen die je graag beantwoord wilt hebben. Poppen er tijdens de masterclass vragen op? Je kunt ze live stellen in de chat.

7. Beperkt aantal plekken: 500 per sessie!

Word een Adobe-master! 14 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze gratis Adobe masterclasses

Voor elke sessie zijn er 500 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij om zeker te zijn van een plekje! Zit jouw sessie vol? Mensen die zich hebben aangemeld kunnen zich ook weer afmelden, dus hou de inschrijfpagina in de gaten om toch mee te kunnen doen als er plekken vrijkomen.

8. Ontdek de nieuwste features

Word een Adobe-master! 14 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze gratis Adobe masterclasses

Elk jaar brengt Adobe gloednieuwe versies uit van hun programma’s met verrassende functies en mogelijkheden. Tijdens de sessies leer je niet alleen basistechnieken, maar ook hoe je deze nieuwe tools gebruikt! Benieuwd over welke features dit gaat? Onze eigen grafisch ontwerper Femke schreef al eerder over haar favoriete nieuwe functies in Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator.

9. Je hebt (bijna) niets nodig

Tijdens de sessies heb je alleen pen en papier nodig. Peter laat je alles zien op zijn scherm via Zoom.! Je hoeft dus niet achter je zware desktop te zitten met het programma voor je neus (mag natuurlijk wel). Alle sessies worden opgenomen, zodat je ze achteraf kunt terugkijken. Die sturen we de dag na de masterclass naar je op (ook als je je niet meer hebt kunnen inschrijven).

10. Je hoeft geen pro te zijn

Elke Adobe masterclass is geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers van Photoshop, InDesign en Illustrator. Hoeveel ervaring je hebt maakt dus niet uit!

11. Leren vanuit je luie stoel

Normaalgesproken organiseren we de Adobe masterclasses bij ons op kantoor in Deventer. Als je vanuit Amsterdam, Groningen of Maastricht moet komen, is dat nogal een uitje (hoewel Deventer ook écht de moeite waard is voor Amsterdammers, Groningers en Maastrichtenaren!). Dat is dit jaar wel anders! Omdat alles op Zoom plaatsvindt, kun je lekker blijven zitten waar je zit. Zelfs in je joggingbroek 😉

12. Past (hopelijk) in je werkdag

Elke sessie duurt 90 minuten, inclusief een korte koffiepauze. We starten om 14:00 en sluiten af om 15:30. Dan heb je heel de ochtend voor je eigen werkzaamheden!

13. Investering: zero

Op anderhalf uur van je tijd na, kost je deelname helemaal niets. Geen inschrijfgeld, geen benzinekosten... Fijn toch?

14. Inschrijven is easy-peasy!

Je naam, bedrijf en e-mailadres is alles wat we nodig hebben voor je inschrijving. Kies jouw sessie en ontvang met 5 minuten de bevestiging in je inbox! Een paar dagen van tevoren sturen we je de Zoom-link toe. Klik hier om je aan te melden!

We wensen je heel veel plezier bij de masterclasses!


  1. #Design
  2. #Designtips
  3. #Masterclass
  4. #Events
  5. #Tutorials
  6. #Photoshop
  7. #Illustrator
  8. #InDesign

Online marketeer
Marlijn van Ingen

Online marketeer bij Drukwerkdeal.nl

Lees meer van Marlijn van Ingen

Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.