gangmakers-houtvrij-offset

Gangmakers: blueblack papier; houtvrij mat mc, houtvrij offset en meer

zondag 12 maart 2017

Niet schrikken: onze samplebox zit vol monsters. Materiaal monsters welteverstaan, en ze laten je precies zien met welke materialen jij fantastisch drukwerk maakt. In deze serie laten wij je elke aflevering kennismaken met een bijzondere monsterfamilie uit de Monsterbox. Deze week: de Gangmakers. Lees alles over de eigenschappen van blueback papier, houtvrij mat mc, houtvrij offset en meer.

De Gangmakers jagen je boodschap aan. Zij zijn de stuwende kracht achter de grote opkomst bij je evenement, een geslaagde kortingsactie of het verspreiden van je naam. Een gevarieerde monsterfamilie die je kan toepassen op een groot deel van onze producten. Dit maakt onze Gangmakers de meest gekozen monsters van allemaal.

Houtvrij gesatineerd MC

gangmakers-houtvrij-gesatineerd

Geef je boodschap glans met houtvrij gesatineerd MC papier. Deze Gangmaker is aan twee kanten gladgestreken. Hierdoor krijgt het papier een glans en een glad oppervlak. Gesatineerd papier is bijzonder geschikt voor het afdrukken van foto's. Ideaal voor alle glanslaminaat posters. Ons houtvrij gesatineerd MC is zowel digitaal als offset verkrijgbaar en kan je in drie kwaliteiten bestellen: 135, 170 en 250 grams.

Houtvrij mat MC

gangmakers-houtvrij-mat-mc Houtvrij mat MC lijkt op zijn gesatineerde broertje. Het materiaal heeft alleen een matte uitstraling. Je gebruikt het voor nog meer toepassingen dan de gesatineerde versie. Denk aan: de omslag van je brochure, kalenders of offertemappen. Het papier is aan twee kanten gestreken. Hierdoor is ook dit papier uitermate geschikt voor full color afbeeldingen. Afhankelijk van het gewicht kan je al onze afwerkers toepassen op Houtvrij mat MC.

Lasergeschikt bankpost wit

gangmakers-lasergeschikt-bankpost-wit Deze prijstopper onder de lasergeschikte papiersoorten is herkenbaar aan de mooie, witte kwaliteit. Lasergeschikt bankpost wit is geschikt kun je gewoon in je laser of inkjetprinter gebruiken. Daarnaast kan je het papier goed beschrijven en bestempelen. Het ideale materiaal voor je briefpapier. Lasergeschikt bankpost wit kan je in vier kwaliteiten bestellen: 80, 90, 100 en 120 grams.

Houtvrij offset

gangmakers-houtvrij-offset Is gestreken papier te netjes voor je? Probeer dan houtvrij offset eens: een ongestreken papier met een ruw oppervlakte. Door die ruwheid hecht het papier goed bij belijming. Dit maakt houtvrij offset het perfecte papier voor je gelijmde brochure. Ook als je een stoere flyer of folder zoekt is dit je papier!

Blueback

gangmakers-blueback Plakzuilen in Nederland, opgepast! Blueback is het ideale papier voor posters die buiten hangen. Dankzij de ruwe achterkant plak je blueback makkelijk op een plakzuil. Dit monster heeft als enige in zijn familie een donkere achterkant. Hierdoor schijnt de achtergrond niet door het papier heen.

Enkelzijdig sulfaatkarton

gangmakers-enkelzijdig-sulfaatkarton Barst jij van de penvrienden? Dan is dit het monster dat je graag op je deurmat vindt. Sulfaatkarton is een massieve kartonsoort met een glanzende buitenzijde. De binnenzijde is ruw en daardoor goed beschrijfbaar. De ideale ingrediënten voor robuuste ansichtkaarten en cadeaubonnen.

Wil je deze monsterfamilie eens persoonlijk aan de tand voelen? Of ben je benieuwd naar wat onze andere monsters je te bieden hebben? Al onze papieren, materialen en afwerkingen vind je in de Monsterbox. Bestel hem hier gratis!


  1. #Houtvrij Mat MC
  2. #Bankpost
  3. #Houtvrij offset
  4. #Blueback
  5. #Enkelzijdig sulfaatkarton

Robin Bosch

Tekstschrijver bij Drukwerkdeal.nl en is niet te beroerd om af en toe voor de camera te verschijnen!

Lees meer van Robin Bosch

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.